Fortis en jouw Privacy

Wat is er aan de hand?

Zoals je misschien al hebt begrepen uit het nieuws en andere media zijn vanaf 25 mei 2018 strengere transparantie-eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming van de Europese Unie (de AVG) van toepassing. Alle organisaties die persoonsgegevens verzamelen, opslaan en verwerken moeten aan deze strengere eisen voldoen. Ook sportverenigingen vallen onder deze groep organisaties en dus ook Fortis.

Het onderwerp Privacy heeft dus ook alle aandacht binnen het Bestuur van Fortis.

Zeer binnenkort zal het Bestuur over enkele aanpassingen beslissen binnen ons privacybeleid om onze vereniging ‘AVG-proof’ te maken. Wanneer de beslissingen genomen zijn zullen wij jou als lid daarover als vanzelfsprekend informeren. Dat gaat de komende weken in stapjes gebeuren. De kans bestaat ook dat we jou vragen gaan stellen of bijvoorbeeld vragen ergens mee in te stemmen (of niet natuurlijk). Wij willen als vereniging zo open en transparant mogelijk zijn over de persoonlijke gegevens die we verzamelen, gebruiken en eventueel delen.

Wij streven ernaar je te voorzien van duidelijke en eenvoudige informatie over de persoonlijke data die we verzamelen en gebruiken en hoe we deze data beschermen met ons privacybeleid. De verbeteringen van dit privacybeleid die we gaan doorvoeren geven helderheid en aanvullende informatie over:

  • Jouw privacyrechten en hoe je die uitoefent;
  • hoe we persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken, eventueel delen en beschermen;
  • de juridische basis die we gebruiken voor het verwerken van persoonlijke gegevens.

Wat is straks nieuw?

    • Jouw persoonlijke gegevens en rechten– In ons privacybeleid vind je straks informatie over welke persoonlijke gegevens we van jou verzamelen, hoe we die gebruiken en hoe we die eventueel delen. Daarnaast vind je er aanvullende informatie over de nieuwe, uitgebreidere rechten die je hebt voor wat betreft je persoonlijke gegevens.
    • Informatie via onze website – Op onze nieuwe website www.fortiskorfbal.nl zal het privacybeleid van Fortis een prominente plaats krijgen zodat je altijd inzicht hebt in de manier waarop jouw persoonlijke gegevens worden gebruikt en welke mogelijkheden jij als lid hebt om je privacy-instellingen te beheren.
    • Nieuwe privacy-contactinformatie – We hebben ons privacybeleid geüpdatet: nu vind je hierin informatie over de manier waarop je contact kunt opnemen met onze Privacy coördinator. Iedereen die vragen of zorgen over gegevensbescherming heeft, kan rechtstreeks contact met de coördinator opnemen. Wat is niet veranderd? Wat niet is veranderd, is dat we ons continu blijven inzetten om jouw privacy te waarborgen en om jou dus de controle te geven over de persoonlijke gegevens die je met ons deelt. De privacy en de veiligheid van persoonlijke gegevens van gebruikers is heel belangrijk voor ons. Namens het Bestuur van Korfbalvereniging Fortis Sander Meijers Privacy Coördinator. Iedereen die vragen of zorgen over gegevensbescherming heeft, kan
      rechtstreeks contact met de coördinator opnemen.

Wat is niet veranderd?

Wat niet is veranderd, is dat we ons continu blijven inzetten om jouw privacy te waarborgen en om jou dus de controle te geven over de persoonlijke gegevens die je met ons deelt. De privacy en de veiligheid van persoonlijke gegevens van gebruikers is heel belangrijk voor ons.

Namens het Bestuur van Korfbalvereniging Fortis

Sander Meijers
Privacy Coördinator

Credits: Photo by Markus Spiske freeforcommercialuse.net from Pexels

door | mei 25, 2018 | Fortis Nieuws | 0 Reacties

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Heb jij zaterdag 15 juni ook al geblokt in jouw agenda? Ja?  Mooi! Want dan is het Fortis Familietoernooi en daar ga jij natuurlijk aan meedoen. Of je komt supporteren. Ook dit jaar hebben we een mooi thema bedacht en dat is ‘Spanje’. Omdat vanwege allerlei...

Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd op dinsdagmiddag 30 april!

Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd op dinsdagmiddag 30 april!

⚽ Voor wie? ⚽ Voor kinderen van de Fortis F en E teams. Voor kinderen uit groep 3, 4, 5 en 6 van de basisscholen Het Kompas, ‘t Mozaïek, De Parelburcht, Tweemaster- Kameleon, Cypressenhof, Magistraal en De Wissel. ⚽ Waar? ⚽ Fortis-velden aan het Koopmansvoetpad. ⚽ Hoe...

april

30apr17:3018:30Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd 

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

01jun10:3012:30Fortis kangoeroetraining

07jun19:0020:30Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug