Afgelopen zaterdag was voor alle jeugdteams de laatste competitieronde. Echter vinden wij het nog wat te vroeg om nu al helemaal te stoppen met trainen. De competitie start volgend seizoen namelijk pas op zaterdag 8 september.

In juni trainen we dus nog door met de B t/m E op de dinsdagen. De donderdagen zal er in principe door deze teams niet meer worden getraind. Met de F’s trainen we nog 2 weken door op de donderdag voordat er gestopt wordt.

Het programma ziet er als volgt uit:

De eerste week kunnen jullie nog met een leuke laatste training met jullie eigen team op de dinsdag (of donderdag bij de F’s) afsluiten.

De tweede week is er om af te sluiten met jullie team en een wedstrijd tegen of activiteit met de ouders te organiseren. De veldindeling en tijden worden nog via de trainers gecommuniceerd.

Gewijzigde versie:

In tegenstelling tot wat eerst de bedoeling was houden wij het beach korfbal toernooi dit jaar niet op het badstrand maar eenmalig bij Fortis op het veld op dinsdag 19 juni. Dit heeft te maken met de organisatie van het Fortis kamp wat ook in deze zelfde week (vrijdag 22 juni t/m zondag 24 juni) valt. Daarna wordt er afgesloten op dinsdag 26 juni met het dubbelschiettoernooi. Beide evenementen zijn voor de B t/m E categorie.

Programma komende 2 weken:

Dinsdag 19 juni organiseren we dus het beachkorfbal toernooi bij Fortis op het veld. We starten van 17.30 uur tot en met 18.45 uur met de D&E categorie en eindigen van 19.00-20.15 uur met de B&C categorie.

Dinsdag 26 juni sluiten we af met het dubbelschieten voor B/C en D/E op het Fortis veld. Ook hier starten we van 17.30 uur tot en met 18.45 uur met D&E categorie en eindigen van 19.00-20.15 uur met de B&C categorie.

Van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni staat het Fortis kamp in Bruinisse nog op het programma voor B tot en met E.

In juli wordt er niet meer getraind en mag iedereen gaan genieten van een korfbalvrije maand!