Fortis en jouw Privacy (update)

Een tijdje geleden hebben wij jou al geïnformeerd over de Algemene Verordening Gegevensbescherming van de Europese Unie (de AVG) en de gevolgen daarvan op onze vereniging. Alle organisaties die persoonsgegevens verzamelen, opslaan en verwerken moeten aan deze strengere eisen voldoen. Ook sportverenigingen vallen onder deze groep organisaties en dus ook Fortis.

Als Bestuur zijn we op de achtergrond hard bezig om onze vereniging ‘AVG-proof’ te maken en te houden. Hier hoort ook bij dat we sommige dingen, zoals procedures, door ons (nog eens) worden bekeken en waar nodig aangepast.

Met dit bericht willen wij jou informeren dat enkele dingen inmiddels zijn veranderd.

Wat is straks nieuw?

  • Een nieuw Privacy Beleid – Inmiddels hebben we een nieuw Privacy Beleid. Dit beleid is inmiddels vastgesteld in het Bestuur. In het Privacy Beleid vind je informatie over welke persoonlijke gegevens we van jou verzamelen, hoe we die gebruiken en hoe we die eventueel delen. Daarnaast vind je er aanvullende informatie over de nieuwe, uitgebreidere rechten die je hebt voor wat betreft je persoonlijke gegevens.
    Op onze nieuwe website www.fortiskorfbal.nl heeft het Privacy Beleid van Fortis een prominente plaats gekregen (rechtsboven op de site is een aparte button voor alles wat met privacy te maken heeft) zodat je altijd inzicht hebt in de manier waarop jouw persoonlijke gegevens worden gebruikt en welke mogelijkheden jij als lid hebt om je privacy-instellingen te beheren.
  • Privacy Coördinator – We hebben binnen onze vereniging nu ook een Privacy Coördinator. Bij deze persoon kun je altijd terecht met vragen over Privacy, de AVG, of concrete vragen om bijvoorbeeld jouw gegevens in te zien.
    De Privacy Coördinator van Fortis is Sander Meijers, bestuurslid en ook voorzitter van de Commissie Fondswerving. De contactgegevens van Sander zijn te vinden in het Privacy Beleid op onze website.

Wat is niet veranderd?

Wat niet is veranderd, is dat we ons continu blijven inzetten om jouw privacy te waarborgen en om jou dus de controle te geven over de persoonlijke gegevens die je met ons deelt. De privacy en de veiligheid van persoonlijke gegevens van gebruikers is heel belangrijk voor ons.

Namens het Bestuur van Korfbalvereniging Fortis,

Sander Meijers
Privacy Coördinator

door | jun 22, 2018 | Fortis Nieuws | 0 Reacties

Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd op dinsdagmiddag 30 april!

Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd op dinsdagmiddag 30 april!

⚽ Voor wie? ⚽ Voor kinderen van de Fortis F en E teams. Voor kinderen uit groep 3, 4, 5 en 6 van de basisscholen Het Kompas, ‘t Mozaïek, De Parelburcht, Tweemaster- Kameleon, Cypressenhof, Magistraal en De Wissel. ⚽ Waar? ⚽ Fortis-velden aan het Koopmansvoetpad. ⚽ Hoe...

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Heb jij zaterdag 15 juni ook al geblokt in jouw agenda? Ja?  Mooi! Want dan is het Fortis Familietoernooi en daar ga jij natuurlijk aan meedoen. Of je komt supporteren. Ook dit jaar hebben we een mooi thema bedacht en dat is ‘Spanje’. Omdat vanwege allerlei...

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Zaterdag 6 april start de voorjaarscompetitie veld seizoen 2023 – 2024. Het KNKV zorgt voor de teamindeling en geeft aan wanneer welke wedstrijd gespeeld moet worden. Aan de verenigingen om scheidsrechters, vervoer naar uitwedstrijden en vertrektijden te regelen. Dat...

april

30apr17:3018:30Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd 

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

07jun19:0020:30Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug