In memoriam, rookvrij, JAV, commissies en feest

Net voor de vakantie was het tijd voor de begroting en de voorbereiding van de jaarlijks algemene ledenvergadering.

Eerst werd echter stilgestaan bij het overlijden van Ries Koole. Als ik aan Ries denk, dan zie ik hem nog steeds zitten aan de bar in het oude clubhuis van Animo (De Zebra). Samen met broer Ad zat hij aan het schaakbord. Bijzonder was dat het soms 02.00 uur ’s nachts was, voordat dat deze schakers, anderen, en ondergetekende het clubhuis verlieten. Een pracht tijd met ’s morgens minder fitte korfballers op het werk en school. Als ik Ries voor mij zie, dan zie ik Noorse sokken en het draaien van het ongeëvenaarde ‘zesje’. Tegen Ries en broer Ad kon je beter niet dubbelschieten, want dan was je gezien.

  • Van de dood is het een kleine stap naar gezondheid, en roken is daarvan een belangrijke determinant. De rookvrije accommodatie is in opmars en ons bestuur zal tijdens de JAV haar standpunt daarover naar buiten brengen. Seolto is bij mijn weten op dit moment de eerste korfbalvereniging in Zeeland die ‘rookvrij’ is.
  • Zoals ik vorige keer al aangaf, ‘rijzen’ de reiskosten de pan uit. Een analyse moet verder inzicht geven in de oorzaken ervan en mogelijk te nemen maatregelen. Op de JAV zal ons bestuur een voorstel doen voor het inbouwen van een drempel voor het aantal kilometers, waarvan af gedeclareerd mag worden.
  • De JAV vindt plaats op woensdag 12 september. Op het programma van de JAV staat onder andere een presentatie over de nieuwe website en sociale media, de gevolgen van de AVG voor Fortis. Ons bestuur heeft een door Sander voorbereide geheimhoudingsverklaring AVG reeds ondertekend. De ervaringen van korfbalvereniging TOP daarbij zijn prima bruikbaar voor Fortis.
  • Het doornemen van de bezetting van de commissies voor volgend seizoen, leert dat dringend behoefte is aan invulling binnen 1) de evenementencommissie senioren, 2) de oliebollen commissie en de 3) schoolkorfbalcommissie. Als deze behoefte overeenstemt met de behoefte van u als lezer, neem dan contact op met één van de bestuursleden. Ondergetekende is zelfs al met vakantie geweest ?.
  • De feestcommissie is druk bezig met het organiseren van het event “Twintig jaar Fortis” en dat feest vindt plaats op zaterdag 25 augustus, twee maanden later dan de dag waarop Fortis echt jarig was (12 juni). Noteer deze datum en houd daarover de berichtgeving in de gaten van de commissie die het feest organiseert.

Het bijhouden van berichtgeving zal minder goed lukken op vakantie en dat is precies de bedoeling van vakantie. Stilte en rust om bij te tanken voor een nieuw sensationeel korfbalseizoen: geniet ervan.

Namens het bestuur Ad Vos

door | jul 14, 2018 | Fortis Nieuws | 0 Reacties

Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd op dinsdagmiddag 30 april!

Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd op dinsdagmiddag 30 april!

⚽ Voor wie? ⚽ Voor kinderen van de Fortis F en E teams. Voor kinderen uit groep 3, 4, 5 en 6 van de basisscholen Het Kompas, ‘t Mozaïek, De Parelburcht, Tweemaster- Kameleon, Cypressenhof, Magistraal en De Wissel. ⚽ Waar? ⚽ Fortis-velden aan het Koopmansvoetpad. ⚽ Hoe...

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Heb jij zaterdag 15 juni ook al geblokt in jouw agenda? Ja?  Mooi! Want dan is het Fortis Familietoernooi en daar ga jij natuurlijk aan meedoen. Of je komt supporteren. Ook dit jaar hebben we een mooi thema bedacht en dat is ‘Spanje’. Omdat vanwege allerlei...

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Zaterdag 6 april start de voorjaarscompetitie veld seizoen 2023 – 2024. Het KNKV zorgt voor de teamindeling en geeft aan wanneer welke wedstrijd gespeeld moet worden. Aan de verenigingen om scheidsrechters, vervoer naar uitwedstrijden en vertrektijden te regelen. Dat...

april

30apr17:3018:30Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd 

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

07jun19:0020:30Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug