Oliebollen naar de maan? Nee toch?

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heeft Fortis jarenlang 2x per jaar oliebollen verkocht op de Karolingenmarkt in Oost-Souburg. Sinds het voorjaar van 2018 ontbreekt het echter, ondanks herhaaldelijke oproepen, aan een of meer vrijwilliger(s) die de oliebollenploeg wil(len) aansturen.

We zijn niet zo zeer op zoek naar een beslagklopper, een bakker, of een verkoper, want die vrijwilligers zijn er genoeg.
We zijn juist op zoek naar iemand (of meerderen) die de oliebollenploeg slechts 2x per jaar (Karolingenmarkt in het voor- en najaar) willen aansturen en coördineren.

Door het gebrek aan aansturing hebben we afgelopen seizoen voor het eerst sinds lange tijd moeten besluiten om niet mee te doen aan de Karolingenmarkt. Dit is niet alleen jammer voor onze bestaande oliebollenploeg en onze vaste klanten op de markt, maar zeker ook voor de vereniging zelf omdat de verkoop van de oliebollen al jaren een heel mooi bedrag aan inkomsten geeft. Geld, dat we met z’n allen blijvend gaan missen als de oliebollenverkoop definitief zou stoppen.

Daarom volgt hierbij nog een keer de oproep aan iedereen: Wie o wie zou 2x op een jaar de oliebollenploeg willen aansturen zodat de oliebollenploeg kan blijven bestaan en Fortis oliebollen kan blijven verkopen?

En mocht je belangstelling hebben dan sta je er in het begin natuurlijk niet alleen voor. We hebben hulp in de aanbieding en je wordt actief op gang geholpen!
Mocht je belangstelling hebben, meld je dan aan bij Sander Meijers van de commissie Fondswerving (fondswerving@fortiskorfbal.nl of sponsoring@fortiskorfbal.nl).

door | aug 26, 2018 | Fortis Nieuws

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Heb jij zaterdag 15 juni ook al geblokt in jouw agenda? Ja?  Mooi! Want dan is het Fortis Familietoernooi en daar ga jij natuurlijk aan meedoen. Of je komt supporteren. Ook dit jaar hebben we een mooi thema bedacht en dat is ‘Spanje’. Omdat vanwege allerlei...

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Zaterdag 6 april start de voorjaarscompetitie veld seizoen 2023 – 2024. Het KNKV zorgt voor de teamindeling en geeft aan wanneer welke wedstrijd gespeeld moet worden. Aan de verenigingen om scheidsrechters, vervoer naar uitwedstrijden en vertrektijden te regelen. Dat...

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

Met de start van de voorjaarscompetitie op het veld op 6 april, is het tijd om onze bakskills weer te laten schitteren! 🌟 Heb je genoten van al dat lekkers tijdens de najaarscompetitie? Goed nieuws: we gaan gewoon door met onze smakelijke traditie! We hebben gemerkt...

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

07jun19:0020:30Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug