Tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering op 12 september 2018 zijn verschillende jubilarissen in het zonnetje gezet. Tien leden kregen een persoonlijke uitnodiging om op gepaste wijze gehuldigd te worden.

25 jaar lid

Arnold Barentsen, Samantha Schoonaard, Erwin Wouters en Moniek Schipper zijn alle vier 25 jaar lid van de KNKV. Zij ontvingen een mooie speld en oorkonde. Moniek was niet aanwezig, maar Marco van Lomwel was bereid om de versierselen in ontvangst te nemen.

40 jaar lid

Jaco den Boer, Andre van den Hooven en Arco de Kraker zijn alle drie 40 jaar lid van de KNKV. Zij ontvingen een cadeaubon.

50 jaar lid

Annemarie de Lange, Ad Vos en Lia Bakker zijn alle drie 50 jaar lid van de KNKV.  Zij ontvingen een prachtige speld, een oorkonde en een cadeaubon. Lia was niet aanwezig, maar Ad nam de versierselen voor Lia graag mee naar huis.

Ellen de Waal

Share This