We zijn van start, de loten mogen worden verkocht!
Waar doen we het ook al weer voor:

  • Van elk verkocht lot (3,00) komt 2,40 ten goede van Fortis en bedenk eens wat een leuke dingen we daar van kunnen doen.
  • Leuke activiteiten zoals het familietoernooi, de ledendag, jeugdactiviteiten zoals het kamp, de aanschaf van ballen en nog veel meer.
  • Niet alleen voor degenen die loten kopen zijn er mooie prijzen te winnen zoals de hoofdprijs van €100.000, maar ook voor de verkopers van de loten.
  • Er zijn prijzen te winnen via de grote clubactie maar ook Fortis beloont de lotenverkoper

Dit waren vorig jaar de winnaars

Fortis E3 verkocht maar liefst 66! loten. Wat een enorme verkoop, welk team doet ze dit na? Je kunt een taart van onze sponsor Bakkerij Schrieks winnen voor je hele team!
En ook degene die de meeste loten verkoopt, krijgt een mooie prijs In 2017 verkocht Marit Wolff 33! loten en kreeg een eigen korfbal van onze sponsor Vergo. Wie verbreekt dit record?

Dit jaar gaan we door met het uitdelen van prijzen

Voor degene die het eerste volle boekje persoonlijk bij mij inlevert, ligt een echte Fortis prijs te wachten!

Persoonlijk inleveren kan dagelijks tussen 17.00 en 19.00 bij mij, Geppie Sturm, Middelburgsestraat 51 in Oost-Souburg. Je kunt het daar ook in de brievenbus stoppen. In de kantine staat op de bar een doos waar de boekjes voor de Grote Clubactie ingeleverd kunnen worden. Verder mogen de boekjes ook ingeleverd worden bij Wim Geertse Torentrans 72 in Middelburg.

Zo kom je aan een nieuw boekje met loten

Is je boekje vol en wil je nog meer loten verkopen? Je kunt mij even een berichtje doen dan zorg ik voor een nieuw boekje. Ook liggen er boekjes achter de bar in het clubhuis.

Heel veel succes allemaal!

Geppie Sturm
Coördinator Grote Clubactie Fortis Korfbal
06 40652221
groteclubactie@fortiskorfbal.nl

Share This