Afgelopen vrijdagmiddag was er een Vossenjacht voor de jongste leden van Fortis. De kinderen waren naar tien vossen op zoek, die een beroep uitbeelden. Zo liep er bijvoorbeeld een postbode rond, werden de plantsoenen netjes verzorgd en een dokter was heerlijk aan het wandelen met een patiënt in een rolstoel.

Puzzelen

Van elke vos moest één of meerdere letters verzameld worden. Na terugkomst in het clubhuis vormden alle letters een mooie zin, dus er moest gepuzzeld worden. Uiteindelijk werd de zin “Later als ik groot ben”, van het gelijknamige televisieprogramma van RTL 4, door elke groep gevonden. Van al dat wandelen en zoeken krijg je trek en daarom smulde iedereen van een broodje knakworst. Trainers en vossen, bedankt voor jullie komst… het was geweldig.

Foto’s

Natuurlijk hebben we foto’s gemaakt van dit toffe evenement. Ga daarvoor naar onze Facebook-pagina.

Evenementen Commissie jeugd

Share This