Het programma voor de zaalcompetitie is na gezamenlijke inspanningen van meerdere personen gereed!Naast het wedstrijdprogramma bevat het de volgende belangrijke zaken:

  • vervoer bij de jeugdwedstrijden
  • scheidsrechters voor alle breedtekorfbal wedstrijden
    • Bij het indelen van de scheidsrechters is rekening gehouden met spelen , coachen en fluiten. Mocht er toch nog iets verkeerd zijn gegaan of kun je misschien toch niet, probeer dan eerst met iemand anders te ruilen en geef het dan door aan Annette Koole-van Twist. (bij voorkeur via Whatsapp: 06 11 00 44 60)
  • zaalwachten / jury voorzitters / schotklokbedieners / tijdwaarnemers*
    • Alle spelende leden dienen minimaal 1x zaalwacht te zitten. Ook hier is rekening gehouden met spelen, coachen en fluiten. Mocht je toch niet kunnen dan zelf een vervanger regelen. Dit kun je daarna doorgeven aan Jan Poppe.
    • Voor de jury voorzitters, schotklokbedieners en tijdwaarnemers geldt dat zij bij verhindering dit door moeten geven aan Stefanie Goedbloed.

* Iedereen die zaalwacht moet zitten heeft een e-mail ontvangen met daarin de data/datum. In deze e-mail zit een handige link waarmee de data/datum direct in de agenda van een mobiele telefoon kan worden geplaatst.

Download hier het programma

Share This