Na het grote succes van de eerste editie, welke aan het begin van dit jaar op het programma stond, komt er een vervolg op The Big Belt Music Quiz.

Op 19 januari 2019 gaan we vanaf 20:30 opnieuw jullie muziekkennis op verschillende manieren testen, dit in een aantal leuke en uitdagende rondes. Van oude klassiekers tot hedendaagse knallers, de beste hits komen voorbij op deze muzikale avond, welke andermaal plaatsvindt in Sportkantine De Belt bij onze lieve Coby en Ruud.

Ga de uitdaging aan en doe mee

Heb jij nu al zin om mee te doen, meld je dan samen met maximaal drie korfbal-, dart- of badmintonvrienden/teamgenoten aan via thebigbeltmusicquiz@gmail.com en bedenk een geweldige teamnaam.

De vorige keer waren er 29 teams die de strijd met elkaar aangingen, en bleek uiteindelijk De Zebra’s Zonder Henk de beste van de avond. We hopen dat deze keer minimaal zoveel teams als toen zich zullen opgeven, en natuurlijk dat het winnende team zijn titel komt verdedigen. Aanmelden kan tot 12 januari 2019, wees er dus snel bij voor het te laat is. Graag tot dan.

Share This