Voor DeetosSnel is het zaalseizoen nog niet waar op gehoopt werd. Na het verlies bij DSC werd de ploeg weggespeeld door stadgenoot Oranje Wit. In speelronde drie mochten de Dordtenaren hun derde poging wagen tegen Fortis. Al snel bleek Fortis, zonder ook nog echt goed te spelen de betere ploeg. De bezoekers uit Oost-Souburg liepen in de beginfase uit naar 0-4. Vervolgens wist de thuisploeg zich echter enigszins op te richten, waardoor het verschil de hele eerste helft rond de vier doelpunten bleef hangen. Dit resulteerde in een ruststand van 5-9.

Fortis kwam vervolgens moeizaam uit de kleedkamers, waardoor DeetosSnel kon inlopen op de ploeg uit Oost-Souburg. Na de 9-11 wist de staf van Fortis de wedstrijd echter tijdig om te draaien met enkele wissels en omzettingen.

Fortis behaalde nu eindelijk wel het gewenste niveau, en liep toen snel uit ten opzichte van DeetosSnel. Met vlot combinatiespel en enkele fraaie treffers pakte Fortis verdiend de eerste punten, DeetosSnel blijft zoeken naar zijn eerste punten (uitslag 12-20). Zaterdag speelt de B1 om 13.10 uur in de Belt tegen Oranje-Wit, deze ploeg versloeg in de tweede ronde Deetos met maar liefst 37-5. Kan onze B1 dit aanvallende geweld stoppen?

Kom de B1 zaterdag aanmoedigen! Daarvoor speelt de C1 tegen Oranje Wit C2.

Share This