“Negende man” hard nodig tegen Vriendenschaar

Zoals je van ons gewend bent gaan we ook dit jaar weer door met de stukjes van Fortis 1 en 2 in het programmaboekje tijdens de thuiswedstrijden. Uiteraard gewoon weer geschreven door één van de spelers zelf. Dit jaar gaan we alleen nog iets extra’s doen. Vanaf 2019 draaien we een pilot waarin we de stukjes vooraf ook op onze website plaatsen. Daar beginnen we vanaf vandaag mee!



Beste supporters van Fortis 1

Fijn dat wij je ook in 2019 mogen verwelkomen in sporthal de Baskensburg. Het is wellicht wat aan de late kant, maar wij willen toch graag starten met iedereen het beste te wensen voor dit jaar.

Wij zijn er klaar voor!

2018 hebben wij kunnen afsluiten met een prima overwinning in Rhoon tegen RWA. De wedstrijd eindigde in 17-20. Met de tot nu toe vijf behaalde punten staan wij op een derde plek in deze competitie.

De negende man

De eerste wedstrijd van 2019 is gelijk een pittige. Met Vriendenschaar – de tot nu toe ongeslagen koploper – belooft het geen gemakkelijke pot te worden. Wij zijn erg blij met jullie komst en hopen op de volle support om jullie als negende man flink te laten gelden. Ook binnen de lijnen zal er alles aan gedaan worden om jullie op een spectaculair potje korfbal te trakteren.

Groetjes,
Rowena de Pagter
Fortis 1

 


Beste supporters van Fortis 2

Allereerst wensen wij je een gelukkig en sportief nieuwjaar en de allerbeste wensen voor 2019!

Van harte welkom bij de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar. Vandaag staat de wedstrijd tegen Vriendenschaar 2 op het programma. Voordat we vooruitblikken op deze wedstrijd willen we nog even terugkijken naar de afgelopen wedstrijdvrije weken.

Stilstand is achteruitgang

Wij hebben zeker niet stil gezeten. Er is namelijk een korfbalchallenge toernooi en een oliebollentoernooi georganiseerd waar iedereen met vol enthousiasme aan heeft meegedaan! Verder hebben wij nog een oefenpot tegen Togo 1 uit Goes gespeeld. Deze wedstrijd werd door ons gewonnen wat ons goede moed geeft voor de wedstrijd van vanavond!

En dan nu…!

Vanavond is dus Vriendenschaar 2 uit Hardinxveld-Giessendam bij ons te gast in de Baskensburg. Deze ploeg staat op een 7e plek met drie punten uit vier wedstrijden. Wij staan op een 4e plek met vier punten uit vier wedstrijden. Deze wedstrijd zal dus veel invloed gaan hebben op de stand. Na de domper van vier weken geleden tegen RWA 2, zijn wij er vandaag extra op gebrand om de eerste punten van 2019 in sporthal de Baskensburg te houden. Hier kunnen wij jullie support zeker bij gebruiken, dus laat vooral van je horen!

Veel kijkplezier!
Sophie Kuiten
Fortis 2

 

Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd op dinsdagmiddag 30 april!

Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd op dinsdagmiddag 30 april!

⚽ Voor wie? ⚽ Voor kinderen van de Fortis F en E teams. Voor kinderen uit groep 3, 4, 5 en 6 van de basisscholen Het Kompas, ‘t Mozaïek, De Parelburcht, Tweemaster- Kameleon, Cypressenhof, Magistraal en De Wissel. ⚽ Waar? ⚽ Fortis-velden aan het Koopmansvoetpad. ⚽ Hoe...

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Heb jij zaterdag 15 juni ook al geblokt in jouw agenda? Ja?  Mooi! Want dan is het Fortis Familietoernooi en daar ga jij natuurlijk aan meedoen. Of je komt supporteren. Ook dit jaar hebben we een mooi thema bedacht en dat is ‘Spanje’. Omdat vanwege allerlei...

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Zaterdag 6 april start de voorjaarscompetitie veld seizoen 2023 – 2024. Het KNKV zorgt voor de teamindeling en geeft aan wanneer welke wedstrijd gespeeld moet worden. Aan de verenigingen om scheidsrechters, vervoer naar uitwedstrijden en vertrektijden te regelen. Dat...

april

30apr17:3018:30Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd 

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

07jun19:0020:30Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug