Beste supporters van Fortis 1

Van harte welkom bij de wedstrijd Fortis 1 – Merwede 1! Voordat we beginnen, kijken we nog even terug naar afgelopen week.

Zwaar bevochten overwinning

Dit keer hoefden we niet ver te reizen, Tjoba 1 stond op het programma. Deze derby begon moeizaam en al snel stonden we 5-1 achter. We herpakten onszelf goed en lieten het nog lang spannend. Uiteindelijk wonnen we met 19-22, een goede prestatie! Met de tot nu toe zeven behaalde punten staan wij op een derde plek in de competitie.

Spanning en sensatie

Onze tegenstander van vandaag staat, net zoals Maassluis 1, één punt onder ons op een vijfde plek. Het is dus belangrijk deze wedstrijd te winnen en zo onze derde plek te behouden. We hebben er enorm veel zin in en zullen ons uiterste best doen om je een goede en spannende wedstrijd te laten zien. Laat je horen voor Fortis 1 en sleep ons door deze spannende wedstrijd heen!

Veel kijkplezier!
Sem Kooiman

AANVANG WEDSTRIJD: ZATERDAG 26 JANUARI | 20:00 UUR | SPORTHAL BASKENSBURG VLISSINGEN

Fortis 1
  • Facebook
  • Twitter
  • Printen


Beste supporters van Fortis 2

Vandaag staat de wedstrijd tussen Fortis 2 en Merwede/Multiplaat 2 op het programma.

Zuid-Holland op bezoek in Zeeland

Onze bezoekers uit Sliedrecht staan op een keurige vierde plaats met zeven punten uit zes wedstrijden. Fortis staat op een gedeelde tweede plek met twee punten achter koploper RWA 2. Beide ploegen draaien mee in de top van de competitie, dus het belooft een leuke wedstrijd te worden.

Alles onder controle

Vorige week zaterdag speelde Fortis 2 de derby tegen Tjoba 2. Fortis had na een hele goede eerste helft de wedstrijd prima onder controle.  Na een ruststand van 9-12 begon Fortis heel goed aan de tweede helft en was het na vijf minuten al gespeeld. En zo kunnen we terugkijken op een goede wedstrijd. Eindstand: 13-20. Een tegenvaller in de wedstrijd tegen Tjoba is dat Sophie Kuiten aan het einde van de eerste helft met een kuitblessure het veld moest verlaten. Wij wensen namens heel Fortis Sophie veel sterkte met het herstel van haar blessure!

Ik wens je veel kijkplezier en namens Fortis 2 een prettige wedstrijd.
Ole Schoe

AANVANG WEDSTRIJD: ZATERDAG 26 JANUARI | 18:45 UUR | SPORTHAL BASKENSBURG VLISSINGEN

Fortis 2
  • Facebook
  • Twitter
  • Printen

 

Wellicht ook interessant voor jou!

Een zinderende ontknoping Beste supporters van Fortis 1 Na twee vrije weekenden gaat vandaag voor de ploegen uit de eerste klasse F, met nog vier speelrondes te gaan, de fi...
“Negende man” hard nodig tegen Vriende... Zoals je van ons gewend bent gaan we ook dit jaar weer door met de stukjes van Fortis 1 en 2 in het programmaboekje tijdens de thuiswedstrijden. Uiter...
Derby: FORTIS vs TJOBA Beste supporters van Fortis 1 In de laatste thuiswedstrijd staat er een heuse derby op het programma: Fortis 1 - Tjoba 1. De uitwedstrijd in Goes ...
Eén woord: REVANCHE Beste supporters van Fortis 1 Allereerst van harte welkom bij de wedstrijd Fortis 1 – Maassluis 1, de wedstrijd die vandaag op het programma staat...
Share This