Op korte termijn is het bestuur op zoek naar een secretaris. Onze huidige secretaris, Ellen de Waal, heeft aangegeven te stoppen. Totdat we een nieuwe secretaris hebben gevonden, handelt zij lopende zaken af.

Over deze functie

Het betreft een bestuursfunctie die voor een groot deel zelfstandig en in eigen tijd uitgevoerd kan worden.

Taakomschrijving (niet uitputtend)

• behandeling van ingaande- en uitgaande (digitale) post
  • reserveringen van veld- en zaaluren
  • notuleren van bestuursvergaderingen
  • actief meedenken bij bestuursvergaderingen
  • contactpersoon startende leden
  • bijhouden ledenlijsten

Kennis en vaardigheden

• administratieve vaardigheden
  • ICT vaardigheden (omgaan met Excel en Sportlink; programma KNKV)
  • goede communicatieve eigenschappen

• geen specifieke functie-eisen noodzakelijk

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Ad Vos, voorzitter van Fortis. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 50121108 of via voorzitter@fortiskorfbal.nl.

Heb je zin in deze leuke taak?

Neem dan contact op met Ad Vos door te bellen met 06 50121108. E-mailen kan ook: voorzitter@fortiskorfbal.nl

Over Fortis Korfbal

Fortis Korfbal uit Oost-Souburg is de op een na grootste korfbalvereniging van Zeeland. Onze vereniging telt zo’n 400 leden en is opgericht in 1998 uit een fusie met Animo en Zuidwesters. Wij hebben ervaren (jeugd)trainers die positief coachen. Daarnaast wordt er enorm veel georganiseerd buiten de korfbal om. Korfbal is bindende factor, met alles er om heen maakt onze club uniek.

Ook wij drijven als vereniging op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen gezond verenigingsleven.

Naast bardienstenscheidsrechters en ouders en leden die rijden bij uitwedstrijden gebeurt er nog veel meer. Wat dacht je van de vele commissies die bemand moeten worden?

Voor elke jeugdploeg twee trainers. En dat ook bij de senioren. Mensen die helpen met het organiseren van toffe evenementen zoals het Familietoernooi, het kamp voor de jeugd, bingo- en gourmetavonden.

Je leest het, er is heel veel te doen en heel veel te bemannen. Elk seizoen weer. Heb je tijd, wil je zorgen dat onze club floreert, meld je dan aan als vrijwilliger. Wedden dat we iets hebben dat je ook nog eens leuk vindt om te doen?