Beste supporters van Fortis 1

Allereerst van harte welkom bij de wedstrijd Fortis 1 – Maassluis 1, de wedstrijd die vandaag op het programma staat! Voordat wij vooruitblikken op deze wedstrijd, willen wij nog even terugkijken naar afgelopen week.

De wraak zal zoet zijn

Vorige week stonden wij na een ware thriller tegen Rust Roest helaas toch met lege handen. Na een korte achterstand ging door een inhaalslag van ons de wedstrijd toch al snel gelijk op. Het was net stuivertje wisselen. Uiteindelijk dus een spannende wedstrijd met veel doelpunten, maar op de valreep gingen wij toch zonder punt(en) naar huis. Het gevoel dat wij hier aan hebben overgehouden is in één woord te omschrijven: revanche. Daarom zullen wij er vandaag extra op gebrand zijn om de overwinning binnen te slepen.

Onder ons = onder ons

Ondanks het verlies van vorige week staan we nog steeds op de derde plek in de competitie. En dit willen wij natuurlijk graag zo houden! De wedstrijd van vandaag is dan ook een belangrijke. Onze tegenstander, Maassluis 1, staat namelijk slechts één punt onder ons. Wij zijn daarom blij met jullie komst en hopen op al jullie support. Zodat wij er alles aan kunnen doen om jullie, met een mooie pot korfbal en de overwinning, op de banken kunnen laten staan.

Namens Fortis 1 wens ik jullie veel kijkplezier en laat jullie horen!
Kim Baas

AANVANG WEDSTRIJD: ZATERDAG 9 FEBRUARI | 20:00 UUR | SPORTHAL BASKENSBURG VLISSINGEN

Fortis 1
  • Facebook
  • Twitter
  • Printen


Beste supporters van Fortis 2

Wij heten je van harte welkom in de Baskensburg bij de wedstrijd Fortis 2 tegen Maassluis 2.

Tot de laatste snik

Vorige week zaterdag speelden wij tegen de koploper van de competitie, Rust Roest 2. Wij stonden voorafgaand aan de wedstrijd op een derde plaats. De wedstrijd verliep helaas niet soepel. Met rust stonden we maar liefst 11-5 achter. We hebben tot aan de laatste minuut geen moment voor gestaan, maar toen kwam gelukkig de ommekeer! Door een hele sterke laatste tien minuten, waarin de ploeg veel vechtlust toonde, hebben we de punten toch weten te pakken. Met deze punten zijn we Rust Roest voorbij en zijn we de naaste belager van koploper RWA 2, want die ploeg won hun wedstrijd van Merwede 2.

Stand van zaken

RWA staat momenteel op de eerste plaats met twaalf punten, Fortis op de tweede plaats met elf punten en Rust Roest op de derde plaats met tien punten. Vandaag spelen wij tegen de hekkensluiter van de competitie, Maassluis 2. Dit is de tweede keer dat wij tegen deze ploeg spelen. De vorige wedstrijd wonnen we met 12-20. Maar we moeten deze ploeg natuurlijk niet onderschatten. Bovendien kampt Fortis 2 met de nodige blessures. Het belooft dus nog een spannende pot te worden!

Wij wensen je veel kijkplezier!

Groetjes,
Naomi, Noa, Sophie en Laura

AANVANG WEDSTRIJD: ZATERDAG 9 FEBRUARI | 18:45 UUR | SPORTHAL BASKENSBURG VLISSINGEN

  • Facebook
  • Twitter
  • Printen
Niet op de foto: Naomi

Share This