Sinds het begin van dit seizoen zijn we begonnen op de vrijdag een uur aan het schot te werken bij de jeugd van Fortis. Aan het begin was dit voor iedereen, zowel de kinderen als de trainers, nog even wennen en nieuw. Maar de laatste maanden zijn we toch wel met een vaste kern van trainers en 13-15 kinderen gericht aan het schot bezig.

Natuurlijk gaan we oefenen op schottechniek

Komende week gaat iedereen weer buiten trainen en dus verplaatst ook het schotuurtje zich van het Kroonjuweel richting het Fortis veld. Het eerste half uur werken we met wat rustige schotoefeningen aan verbetering van de schottechniek.

Dubbelschietcompetitie, en hoe vaker je komt …

Echter starten we het tweede half uur met een leuke dubbelschietcompetitie. Iedere week worden, in de periode van april t/m juni, van elk kind de scores genoteerd en bij elkaar opgeteld.

Aan het einde van het veldseizoen tellen we alle scores van elk kind bij elkaar op en wint het kind met het meeste aantal doelpunten. Aan de winnaar zal vanuit Fortis een leuke prijs worden uitgereikt. Dus als je vaker naar het schotuurtje komt, maak je meer kans op de hoofdprijs.

Vrije inloop

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan de dubbelschietcompetitie? Of was je in het geheel nog niet bekend met het Fortis schotuurtje? Kom gerust langs om deel te nemen. Het Fortis schotuurtje is elke vrijdag voor de B’s t/m de E’s van 18.30-19.30 uur op het hoofdveld van Fortis.

Namens de organisatoren van het Fortis schotuurtje (Thomas Siahaya, Niels Vader, Naäman Matitaputty en Remco Crucq)