Houd zaterdag 1 juni 2019 vrij!

Dit jaar was het zoeken om een datum te vinden voor de Fortis Leden Fun Day (vroeger de Fortis Ledendag), nationale feestdagen vallen op zaterdagen, de competitie loopt lang door…
Daarom is gekozen om een competitiezaterdag te combineren met deze Fortis Fun Day!

Superspelmiddag en de derby

Er is voor de jongste jeugd (Ministars t/m D’s) een super spelmiddag gepland van 13.30 uur tot ongeveer 16.30 uur. Het opgeven hiervoor volgt nog via de trainers. Verder zal er voor de oudere jeugd en (jonge?) senioren na de derby Fortis 1 – Tjoba 1, een kort maar gezellig spelprogramma komen in teams van 4-5 personen. Daarna heerlijk een hapje eten met zijn allen.

Feestavond met playbackshow, DJ en pre playbackshow

Maar….. Vanaf 21.00 uur starten we ook nog met de feestavond! De feestavond gaat beginnen met de playbackshow vanaf de C’ s tot en met de senioren! Dus start snel met het nadenken over je sublieme act! Daarna kan er verder gefeest worden op de muziek van onze huis DJ MLE. Uiteraard komt er voor de jongste jeugd in het najaar nog een playbackshow, mocht je zeker weten dat je ouders en jij tot de late uurtjes in het clubhuis te vinden zijn, dan kan je natuurlijk altijd nu ook mee doen voor de lol

De Champignons League….. Tsja, daar valt nog niets over te zeggen. Mocht Ajax de finale halen, dan passen we dat gewoon in!

Puntjes op de ‘i’

We zijn nog druk bezig om alles te organiseren, dus de details, over hoe je je op kunt geven en of je misschien kan helpen, over alle onderdelen komen allemaal nog. Voor nu, plan je agenda vrij op zaterdag 1 juni 2019 voor de Fortis Leden Fun Day!

De Fortis Leden Funday commissie (Petra Honkoop, Lisanne Eerland, Romy Barentsen, Ronald den Hoed, Rens van den Driest en Barbara Meijers).

Ps. Laat weten dat je er bij bent > https://www.facebook.com/events/345219279452802/