Donderdag 30 mei vindt het jaarlijkse Swift Hemelvaartstoernooi weer plaats. Hier zullen we met een grote delegatie jeugd en één senioren-team bij aanwezig zijn! Het toernooi start om 10.00 uur. We vetrekken met zijn allen op de fiets vanaf Fortis om 9.00 uur! Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent. 

Het fluiten van wedstrijden
Nog even handig om te weten voor de spelers uit de A’s en B’s: Het is handig om een scheidsrechtersfluitje mee te nemen, aangezien er van jullie wordt verwacht dat jullie allemaal één wedstrijd fluiten. De indeling hiervoor wordt vooraf gemaakt en Remco Crucq zal dit op de dag zelf coördineren. 

 

Laten we er met heel Fortis een geslaagde dag van maken! Alvast heel veel plezier en succes gewenst!

Handig om mee te nemen naar het Swift Hemelvaartstoernooi:

– Handdoek en vuilniszak
– Sportkleding
– Genoeg te eten en te drinken
– Zonnebrand
– Een goed humeur

Bekijk hier het programmaboekje

Wil je weten hoe laat je moet spelen? Bekijk hier het programmaboekje van het Swift Hemelvaartstoernooi 2019