Tijdens de Fortis Leden Funday op zaterdag 1 juni, zijn Leo Cannoo en Wim Koole even in het zonnetje gezet, voor hun jarenlange inzet als scheidsrechter en beoordelaar van scheidrechters. Vele zaterdagen zijn zij de afgelopen jaren (meestal alleen) op pad geweest voor onze vereniging, om hun wedstrijden te fluiten en scheidsrechters te beoordelen.
Leo fluit al ruim 22 jaar wedstrijden, eerst in de afdeling (het hedendaagse breedte korfbal) en later in het wedstrijdkorfbal.
Wim zijn staat van dienst, eerst als scheidrechter en later als beoordelaar van scheidsrechters, gaat nog verder terug in de tijd en wel tot ruim 45 jaar.
Naast het plezier, wat zij aan het fluiten en beoordelen beleefden, hebben beide heren hierdoor voor Fortis veel van onze scheidsrechtersverplichtingen jaarlijks ingevuld. Voor veel van onze leden, zal dit onopgemerkt zijn gebleven. Echter, omdat zij nu beide besloten hebben om aan het einde van dit seizoen te stoppen met hun fluiten en beoordelen, zullen er weer nieuwe “Leo ’s en Wim’s” op moeten staan.
Om hun hiervoor een klein bedankje te geven voor deze grootste prestatie, stonden zij even in het zonlicht tijdens de rust van de wedstrijd van Fortis 1.
Namens het bestuur, Jacco de Meij