Erima-wedstrijdshirts en nieuwe kledinglijn

De trainingen zijn weer begonnen!

De voorbereidingen voor – hopelijk een succesvol – seizoen 2019-2020 zijn al voor de zomervakantie begonnen.

Ook op het gebied van het Kledingbeleid van Fortis veranderen er een paar dingen waarover we jullie op deze manier willen informeren.

Wedstrijdshirts voortaan van Erima

Ten eerste stappen we voor de wedstrijdshirts over naar een ander merk, te weten Erima. Zoals jullie weten hebben wij een wedstrijdshirt met een eigen ontwerp. Erima was tot voor kort niet in staat om, zoals we dat noemen, ‘custom made’ shirts te leveren in de aantallen die wij nodig hebben. Daarom kwamen de wedstrijdshirts de laatste jaren van een andere fabrikant.

Sinds kort is Erima wel in staat om ons wedstrijdshirts te leveren. Aangezien ook onze andere kleding van Erima komt, hebben we besloten dat we nu ook voor de wedstrijdshirts Erima als merk gaan aanhouden. Zo sluit alles nog beter op elkaar aan. Jullie zullen hier overigens niet heel veel van merken. Er verandert verder niets aan ons wedstrijdshirt.

Liga 2.0 wordt onze nieuwe kledinglijn

Waar wel iets gaat veranderen, is bij onze kledinglijn die we hanteren naast de wedstrijdshirts. Vanaf dit seizoen gaan we voor alle overige kleding, die dus ook van Erima komt, over naar een andere ‘lijn’.

De laatste jaren hadden wij de “5 Cubes” lijn van Erima (met de zwarte balk met de witte blokken op de kleding) als huisstijl. Deze lijn wordt echter niet meer geleverd door Erima in onze huiskleuren.

Daarom stappen we over naar een andere lijn van Erima, te weten “Liga 2.0”. Dit wordt de komende jaren dus onze huisstijl (buitenom de wedstrijdshirts). In de bijgevoegde afbeeldingen zien jullie hoe deze lijn er uitziet.

Bij de aanstaande passessies van de kleding hebben jullie dan ook de mogelijkheid om kleding van de lijn “Liga 2.0” te bestellen. Binnenkort zal op de website de nieuwe versie van het Kledingbeleid benaderbaar zijn (bij beleidsstukken). Hierin staat precies beschreven hoe we bij Fortis omgaan met onze kleding.

Kleding van Fortis bestel je straks makkelijk online

Tenslotte zijn we samen met Vergosport, onze huisleverancier voor alle kleding, aan het kijken of we kunnen voldoen aan een grote behoefte van veel leden, namelijk een online webshop van Erima via onze eigen website!

In de webshop kan dan, direct bij de leverancier, onze gehele huisstijl besteld worden! Je hoeft dan de deur dus niet meer uit om je eigen Fortis kleding in huis te krijgen. En je krijgt ook nog eens de beste deal! Wel heeft dit nog wat tijd nodig en moet gekeken worden of het technisch ook haalbaar is.

Wanneer we hier meer over weten zullen we jullie hier zeker over inlichten.

Namens de commissie Fondswerving

Sander Meijers

door | aug 18, 2019 | Fortis Nieuws | 0 Reacties

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Zaterdag 6 april start de voorjaarscompetitie veld seizoen 2023 – 2024. Het KNKV zorgt voor de teamindeling en geeft aan wanneer welke wedstrijd gespeeld moet worden. Aan de verenigingen om scheidsrechters, vervoer naar uitwedstrijden en vertrektijden te regelen. Dat...

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

Met de start van de voorjaarscompetitie op het veld op 6 april, is het tijd om onze bakskills weer te laten schitteren! 🌟 Heb je genoten van al dat lekkers tijdens de najaarscompetitie? Goed nieuws: we gaan gewoon door met onze smakelijke traditie! We hebben gemerkt...

🎉🎈 Speeltoestel klaar voor gebruik! 🎈🎉

🎉🎈 Speeltoestel klaar voor gebruik! 🎈🎉

We zijn blij om aan te kondigen dat ons splinternieuwe speeltoestel vanaf vandaag (27 maart) gereed is voor gebruik! 🚀 Vandaag nog 13 kuub houtsnippers verwerkt, wat neerkomt op 182 kruiwagens! 💪🌳 Maar waar het uiteindelijk om draait, is het plezier dat onze (Fortis)...

18 Maart is de Fortisapp van start gegaan!

18 Maart is de Fortisapp van start gegaan!

Een van de zes thema’s van het Toekomstplan 2023-2027 is communicatie. Hiermee begint alles. Binnen onze vereniging, in een wedstrijd, tussen elkaar als leden, als bestuur of vrijwilligersorganisatie Teamly Om interne communicatie tussen alle leden, bestuur,...

april

06apr00:0000:00Start veldcompetitie

12apr18:0020:30Ophalen oud papier

mei

13mei19:3021:00Bijeenkomst voor ouders van jeugdleden

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

07jun19:0020:30Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug