Sponsorcontracten getekend, verlengd … en we hebben jouw hulp nodig!

Als Commissie Fondswerving zijn wij op de achtergrond altijd volop bezig om onze sponsoren te behouden en om te kijken of we nieuwe sponsoren binnen kunnen halen voor onze vereniging.

Er is zo aan het begin van dit seizoen weer best veel ‘beweging’ op het gebied van sponsoring en daar willen wij jullie op deze manier over informeren.

Voor het komende seizoen hebben we Signmakers BV uit Middelburg (het bedrijf dat ook onze reclameborden maakt) bereid gevonden om Fortis E1 voor de komende 4 jaar te voorzien van nieuwe wedstrijdshirts met shirtsponsoring.

Daarnaast hebben wij R. Willems Advies- en Tekenburo uit Vlissingen bereid gevonden om voor 4 jaar de wedstrijdshirts van Fortis 3 te sponsoren.

Ook hebben we erg mooi nieuws over de bestaande shirtsponsor Sonja Boogaard Makelaardij uit Middelburg. Sonja Boogaard Makelaardij sponsorde al een paar jaar de shirts van Fortis C1. Met ingang van dit seizoen sponsort Sonja Boogaard Makelaardij niet alleen Fortis C1 maar ook nog eens Fortis B2! Beide teams krijgen nieuwe wedstrijdshirts. Bovendien is de bestaande overeenkomst opengebroken en loopt deze voor nog eens 4 jaar!

Hiernaast hebben we ook Rijschool Tinus uit Terneuzen bereid gevonden om de goede relatie die we al jaren hebben, voor nog eens 4 jaar te verlengen. Rijschool Tinus zal Fortis A2 dan ook voorzien van nieuwe wedstrijdshirts met shirtsponsoring.

Voor alle genoemde teams geldt dus dat de nieuwe shirts inmiddels zijn besteld. De uitlevering laat echter nog wel even op zich wachten. Maar de nieuwe shirts komen er aan!

En er is nog meer nieuws!

De bestaande overeenkomst met Rijwielhandel Piet Voskamp uit Middelburg is verlengd met 4 jaar. Zij zorgen voor een reclamebord en vanaf volgend seizoen gaat Rijwielhandel Piet Voskamp ook nog eens een jeugdploeg voorzien van nieuwe shirts met shirtsponsoring.

Ook is de bestaande overeenkomst met Schinkel Advies Groep uit Oost-Souburg verlengd. Namens Schinkel gaan we 3 reclameborden plaatsen langs ons het hoofdveld.

Daarnaast hebben wij Damen Shipyards uit Vlissingen, Lumileds Nederland BV uit Middelburg en Bakkerij Jan Schrieks uit Oost-Souburg bereid gevonden om ook een reclamebord te plaatsen op het hoofdveld. Van AVA Electro uit Oost-Souburg en Oliehandel Dekker uit Buttinge zullen de bestaande reclameborden worden vervangen.

Verder zijn wij erg blij dat de nieuwe sportwinkel Sport Centre uit Oost-Souburg een wedstijdbal gaat sponsoren van Fortis 1.

Verder nieuws is dat we als vereniging een nieuwe marktkraam hebben besteld die Fortis gebruikt bij verschillende activiteiten. Wij hebben DNWG uit Goes bereid gevonden om de aanschaf van de marktkraam te sponsoren.

Zoals u ziet: Wij zitten niet stil als commissie!

Wij willen, namens onze leden, al onze sponsoren hartelijk danken voor welke vorm van sponsoring dan ook! Wij kunnen niet genoeg benadrukken dat de korfbalvereniging Fortis zonder uw bijdrage niet kan bestaan.

Als Commissie Fondswerving zijn wij vrijwel continu bezig om partijen te benaderen om eventueel sponsor te worden van Fortis.

Help mee

Graag doen wij een beroep op alle leden, ouders, verzorgers en andere belangstellenden rond Fortis om ons hierbij te helpen. Misschien kunt u bijvoorbeeld uw werkgever vragen of men belangstelling heeft voor sponsoring van Fortis. Wie weet wil hij/zij wel uw zoons/dochters team voorzien van sponsorshirts als dit mogelijk is.

Ook kunt u altijd bij de commissie Fondswerving terecht als u tips heeft rondom sponsoring. U kunt ons benaderen via fondswerving@fortiskorfbal.nl

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor sponsoring die we met geïnteresseerde bedrijven kunnen bespreken.

Overigens kan onze commissie ook nog wel een extra lid gebruiken…! Dus mocht je/u belangstelling hebben voor dit dankbare werk, dan kun(t) je/u dit ook melden via fondswerving@fortiskorfbal.nl

Namens de commissie Fondswerving,

Geppie Sturm, Wim Geertse en Sander Meijers

door | aug 18, 2019 | Fortis Nieuws | 0 Reacties

Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd op dinsdagmiddag 30 april!

Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd op dinsdagmiddag 30 april!

⚽ Voor wie? ⚽ Voor kinderen van de Fortis F en E teams. Voor kinderen uit groep 3, 4, 5 en 6 van de basisscholen Het Kompas, ‘t Mozaïek, De Parelburcht, Tweemaster- Kameleon, Cypressenhof, Magistraal en De Wissel. ⚽ Waar? ⚽ Fortis-velden aan het Koopmansvoetpad. ⚽ Hoe...

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Heb jij zaterdag 15 juni ook al geblokt in jouw agenda? Ja?  Mooi! Want dan is het Fortis Familietoernooi en daar ga jij natuurlijk aan meedoen. Of je komt supporteren. Ook dit jaar hebben we een mooi thema bedacht en dat is ‘Spanje’. Omdat vanwege allerlei...

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Zaterdag 6 april start de voorjaarscompetitie veld seizoen 2023 – 2024. Het KNKV zorgt voor de teamindeling en geeft aan wanneer welke wedstrijd gespeeld moet worden. Aan de verenigingen om scheidsrechters, vervoer naar uitwedstrijden en vertrektijden te regelen. Dat...

april

30apr17:3018:30Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd 

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

07jun19:0020:30Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug