Waar doen we het ook al weer voor
Van elk verkocht lot (€3,00) komt €2,40 ten goede van Fortis en bedenk eens wat een leuke dingen we daar van kunnen doen. Leuke activiteiten zoals het familietoernooi, de ledendag, jeugdactiviteiten zoals het kamp, de aanschaf van ballen en nog veel meer.
Niet alleen voor degenen die loten kopen zijn er mooie prijzen te winnen zoals de hoofdprijs van €100.000, maar ook voor de verkopers van de loten.

Er zijn prijzen te winnen via de grote clubactie maar ook Fortis beloont de lotenverkopers. Weet je nog wie er vorig jaar hebben gewonnen?

  • Fortis D3 verkocht 144 loten
  • Fortis E1 en de D2 verkocht maar liefst 99 Loten, wat een enorme verkoop, welk team doet ze dit na?
  • Je kunt een taart van onze sponsor Bakkerij Schrieks winnen voor je hele team!

Degene die de meeste loten verkoopt, krijgt een mooie prijs…
In 2018 verkocht Noah Siahaya 91(!) loten en kreeg een eigen korfbal van onze sponsor Vergo-Sport. Wie verbreekt dit record?

Dit jaar gaan we door met het uitdelen van prijzen
Voor degene die het eerste volle boekje inlevert, ligt een echte Fortis prijs te wachten.
Inleveren kan dagelijks tussen 17.00 – 19.00 uur bij Geppie Sturm, Middelburgsestraat 51, of je kunt het daar in de brievenbus stoppen.
In de kantine staat op de bar een doos waar de boekjes voor de grote clubactie ingeleverd kunnen worden. Verder mogen de boekjes ook ingeleverd worden bij Wim Geertse Torentrans 72 in Middelburg.

Is je boekje vol en wil je nog meer loten verkopen?
Je kunt Geppie een berichtje doen dan zorgt zij voor een nieuw boekje. Ook liggen er boekjes achter de bar in het clubhuis.
Heb je vragen? Mail naar groteclubactie@fortiskorfbal.nl of stuur Geppie een berichtje via 06-40652221.