Fortis doet dit jaar weer mee aan Rabo ClubSupport. Met Rabo ClubbSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen.

Bestedingsdoel

Voor het optimaliseren van de sportprestaties van onze leden en het voorkomen van blessures is Fortis afgelopen jaar gestart met core stability tijdens trainingen. Dit willen we aankomend seizoen verder uitbreiden met speed & agility trainingen (goed ter bescherming van enkels/knieën en zorgt voor sneller voetenwerk en betere wendbaarheid spelsporters). De opbrengst van Rabo Clubsupport willen we gebruiken om een professional in te zetten om aan onze spelers deze trainingen te geven.

Stemperiode

Stemmen kan van 27 september tot en met 6 oktober 2019. Ga nu naar Rabo ClubSupport en stem op Fortis zodat wij ons doel kunnen realiseren.

https://www.rabo-clubsupport.nl/walcherennoord-beveland/deelnemers

Let op: vanaf dit jaar ontvang je de stemcode via de mail. Als je geen mail met code hebt ontvangen of geen mailadres hebt en wel wil stemmen, graag bellen of mailen naar de Rabobank. Tel: 0118-428000 of 088-7267417. Mail: communicatie.wnb@rabobank.nl. Dan krijg je een code om te stemmen!

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug