Digitaal Wedstrijd Formulier

Aan alle coaches, aanvoerders en scheidsrechters,

Nu de veldcompetitie een aantal weken onderweg is, valt ons het een en ander op en hebben wij gemerkt dat een aantal zaken nog niet helemaal goed verloopt.

Opstellingen

We constateren in het breedtekorfbal dat in het merendeel van de gespeelde wedstrijden de opstelling per team veelal gelijk bleef. Ruim 85% van het aantal opstellingen. Het aantal wedstrijden waarin gewisseld is, is nog geen 20%. Voor het breedtekorfbal is dat in onze ogen niet reëel. Wij vermoeden dat dat te maken heeft met het niet correct invullen van het DWF. Zoals op de competitieavonden ook nadrukkelijk aangegeven willen we in de nabije toekomst geen gebruik meer maken van de A2-formulieren voor de opgaven, maar gebruik maken van de input van het DWF. Hiervoor is het noodzakelijk, dat alle informatie juist in het DWF wordt verwerkt, dat wil zeggen ook alle opstellingen en alle wissels.

Invoeren wissels

We merken dat de wissels met regelmaat  niet juist  ingevoerd worden. Een basisspeler die ingebracht wordt, iemand die zichzelf vervangt of iemand die wissel staat er uit gehaald wordt. Let bij het invullen van het DWF goed op in welk tabblad je van het DWF zit.

Invoeren scheidsrechters

Regelmatig blijkt er geen scheidsrechter gekoppeld te zijn, waardoor het verwerken van de wedstrijd niet mogelijk is. Scheidsrechters kunnen in de weken voorafgaand reeds ingevoerd worden in het DWF via Sportlink Club en op de wedstrijddag zelf kan het alleen nog door een van de teamleden van de thuisvereniging in de app.

Invoeren opstellingen

Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de opstellingen. De scheidsrechter kan dit ook altijd afhandelen i.s.m. de coach. Zorg er voor dat de opstelling altijd ingevoerd is, als het zelf niet lukt doe dit dan samen met de scheidsrechter .

Fotocontrole

De controle van pasfoto’s dient door de scheidsrechter te gebeuren, die heeft ook de mogelijkheid om in het scherm van de legitimatiecontrole de foto’s middels rode kruisje of uitroepteken af te keuren. De volgende mogelijkheid om foto’s te wijzigen is tussen de veld- en zaalcompetitie, de foto’s kunnen dus nu al verzameld worden. Let er op dat het duidelijke, gelijkende foto’s zijn, een scheidsrechter moet de persoon goed kunnen herkennen.

Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd op dinsdagmiddag 30 april!

Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd op dinsdagmiddag 30 april!

⚽ Voor wie? ⚽ Voor kinderen van de Fortis F en E teams. Voor kinderen uit groep 3, 4, 5 en 6 van de basisscholen Het Kompas, ‘t Mozaïek, De Parelburcht, Tweemaster- Kameleon, Cypressenhof, Magistraal en De Wissel. ⚽ Waar? ⚽ Fortis-velden aan het Koopmansvoetpad. ⚽ Hoe...

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Heb jij zaterdag 15 juni ook al geblokt in jouw agenda? Ja?  Mooi! Want dan is het Fortis Familietoernooi en daar ga jij natuurlijk aan meedoen. Of je komt supporteren. Ook dit jaar hebben we een mooi thema bedacht en dat is ‘Spanje’. Omdat vanwege allerlei...

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Zaterdag 6 april start de voorjaarscompetitie veld seizoen 2023 – 2024. Het KNKV zorgt voor de teamindeling en geeft aan wanneer welke wedstrijd gespeeld moet worden. Aan de verenigingen om scheidsrechters, vervoer naar uitwedstrijden en vertrektijden te regelen. Dat...

april

30apr17:3018:30Fortis Korfbalspektakel voor F en E jeugd 

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

07jun19:0020:30Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug