Van 5 t/m 13 oktober vindt de Week van de Scheidsrechter plaats.
Als Fortis willen we tijdens deze twee zaterdagen al onze eigen scheidsrechters en ook de te gast zijnde scheidsrechters even in het zonnetje zetten op het sportcomplex aan de Diezestraat.

Traktatie voor de scheids

Dit doen we door ze na hun gefloten wedstrijd een heerlijke traktatie aan te bieden, maar ook door al onze spelers en coaches te vragen, zowel voor als na de wedstrijd de scheidsrechter een hand te geven. Als dank voor hun inspanningen, die we als een vanzelfsprekendheid zien, maar onmisbaar zijn voor ons korfbalspel!

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd, ook bij Fortis!

Gelukkig zijn er elke zaterdag genoeg scheidsrechters om de thuiswedstrijden te fluiten. De inspanningen die Aarnout Crucq, André van den Hooven en Tjeerd Dellebeke wekelijks doen voor de vereniging als KNKV-scheidsrechter in het wedstrijdkorfbal, zijn niet voor iedereen direct zichtbaar.

Daarnaast fluit Dylan Noordenbos voor zijn opleiding als KNKV-scheidsrechter.

En in de samenwerking met de Zeeuwse verenigingen fluiten Patrick Koppejan, Ronald van Overbeeke en Marco Polfliet de verplichtingen van Fortis. Dat allemaal ook nog met de hulp van Agnetha Meeusen, Tjeerd Dellebeke en Jan Poppe, die resp. het indelen van de scheidsrechters verzorgen, het begeleiden/opleiden en de contacten hierover onderhouden met de bond. Het lijkt allemaal een vanzelfsprekendheid, maar toch is het goed om hier even aandacht op te vestigen.