Een superleuk initiatief van JUMBO om met elkaar te sparen voor Fortis.

Hoe werkt sparen met elkaar

Tijdens de actieperiode ontvang je als klant van Jumbo bij elke besteding van € 10,- een spaarpunt met een QR code en een unieke code. Op de website www.jumbosparenmetelkaar.nl kun je heel eenvoudig de punten toewijzen aan Fortis. De punten kunnen ook eenvoudig gescand en toegewezen worden met de Jumbo Sparen met Elkaar app. Deze is te downloaden in de Apple Store of Google Play Store.

Hoe meer punten Fortis verzamelt, hoe meer jij kunt besteden aan materialen in de webshop. Aan het einde van de actie verdeelt Jumbo het beschikbare budget over alle deelnemende scholen, verenigingen en clubs op basis van het aantal ontvangen spaarpunten. Iedere school, vereniging of club krijgt vervolgens een cheque uitgereikt waarmee aankopen (met of zonder bijbetaling) kunnen worden gedaan uit een grote selectie producten van gerenommeerde leveranciers.

Actieperiode

Vanaf woensdag 2 oktober t/m dinsdag 19 november 2019 kan er bij Jumbo Supermarkten gespaard worden.

Toewijzen van spaarpunten

http://www.jumbosparenmetelkaar.nl