Het is ons dit jaar gelukt om met zeven teams aan te melden voor de Jeugd Challenge in Topsportcentrum Rotterdam. De A1, A2, B1, B2, C1 en C2 spelen op maandag 30 december een leuk en gezellig toernooi. Onze D1 reist een dag eerder af om het op te nemen tegen hun leeftijdsgenoten.

Gele bus

De A’s t/m de C’s gaan -net als vorig jaar- op pad met de grote gele bus van onze sponsor Rijschool Tinus uit Terneuzen. De D1 gaat met de auto.

Deelname valt op

Vorig jaar waren we ook al met 5 teams afgereisd naar Rotterdam. Dat is niet onopgemerkt gebleven. Op de korfbalsite van Nederland, korfbal.nl, staat een artikel over onze deelname aan de Jeugd Challenge.

Speelschema en programma

Het speelschema en de indeling van de dag wordt medio december bekend gemaakt.

> Kijk hier terug naar het verslag van vorig jaar.

> Alles over de JeugdChallenge op korfbal.nl.