Hallo,

Zaterdag om 18:45 uur is het zover: de eerste wedstrijd van Fortis 2 van de zaalcompetitie! De tijd is voorbij gevlogen en de selectie van het 1e en 2e hebben een goed veldseizoen achter de rug. Fortis 1 is derde geëindigd met 11 punten en Fortis 2 tweede met 12 punten. 

Fortis 2 heeft een goede voorbereiding gehad de afgelopen weken. Dit jaar deden wij voor de tweede keer mee met het Zeeuws Korfbalspektakel. Het was een leuk toernooi waar wij in de voorronde helaas verloren tegen Tjoba 2 en uiteindelijk onszelf herpakten tijdens de verliezersfinale met een winst van 12-25 op Ondo 2. Vervolgens hebben wij vorige week zaterdag tegen Sporting Delta 2 geoefend. Ondanks dat we deze pot verloren, hebben we goed kunnen oefenen en zijn we nu klaargestoomd voor de competitie in de zaal. 

Zaterdag spelen wij tegen KOAG 2, de ploeg uit Krimpen aan den IJssel. Op het veld is KOAG 2 op een eerste plaats geëindigd met 12 punten. Fortis 2 volgt hen op de hielen met tevens 12 punten, dit omdat tijdens de wedstrijd op het veld de punten in Krimpen aan den IJssel zijn blijven liggen. Wij gaan er  met zijn allen voor om de punten in Vlissingen te houden tijdens deze revanche tegen KOAG 2. Hierbij kunnen we jullie support zeker gebruiken, dus wees niet bang om je te laten horen! 

Namens ons team wensen we iedereen veel kijkplezier, 

Sophie en Laura (Fortis 2)