Zaterdag 14 december zijn de laatste thuiswedstrijden van Fortis 1 en 2 in 2019 in sporthal de Baskensburg in Vlissingen. Aansluitend volgt er een feestavond in Sportcafé Baskensburg!

Fortis 1 – Merwede 1 aanvang 20:05

Na een onnodig verloren wedstrijd afgelopen zaterdag bij DES in Delft (16-15) staat zaterdag de uitdagende thuiswedstrijd tegen Merwede op het programma. 
Voorafgaand aan deze wedstrijd werd in de eerste drie wedstrijden twee keer gewonnen (KOAG en Rust Roest) en vorige week hebben we zoals gemeld verloren. We zitten in een competitie waarin iedereen aan elkaar gewaagd is, we zullen dus scherp moeten zijn!

Lastige tegenstander
Merwede is voor Fortis een lastige tegenstander. Thuis op het veld speelden we gelijk en de uitwedstrijd verloren we. We zullen er alles aan doen om zaterdag de wedstrijd te winnen, maar ook Merwede zal het verlies van vorige week tegen Kinderdijk recht willen zetten. Het belooft dus een spannende pot te worden!

Kop of staart
De stand in de ranglijst is voor beide ploegen gelijk, 4 punten uit 3 wedstrijden. Na deze wedstrijd zal het duidelijk worden wie er mee gaat doen in de strijd om de koppositie.
We zullen jullie zaterdag nodig hebben en hopen dan ook op veel steun van ons trouwe publiek in de Baskensburg! 

Namens Fortis 1, Romy de Rijke

De wedstrijdbal wordt geschonken door Sportcafé Baskensburg 

Fortis 2 – Merwede 2 aanvang 18:45

Komende zaterdag is het weer zo ver: de tweede thuiswedstrijd en inmiddels vierde zaalwedstrijd van Fortis 2. Ditmaal spelen we tegen Merwede 2 uit Sliedrecht.

Korte terugblik
Fortis 2 is de zaalperiode goed begonnen met vijf punten uit drie wedstrijden. Hiermee zijn we samen met Albatros 2 de gedeelde koploper van de reserve 1e klasse R1F. De wedstrijden tegen Koag 2 (21-17) en Rust Roest 2(19-23) werden met goed spel in het voordeel van Fortis 2 beslist. 
Afgelopen zaterdag was DES 2 uit Delft onze tegenstander. Na een spannende gelijk op gaande wedstrijd, waarin het spel niet altijd even goed was, eindigde deze wedstrijd in 18-18.

Spanning gegarandeerd
Aankomende zaterdag is Merwede 2 de tegenstander van Fortis 2. De ploeg uit Sliedrecht is geen onbekende voor ons. De afgelopen jaren zijn Fortis 2 en Merwede 2 elkaar meerdere keren tegengekomen in de competitie. De resultaten uit het verleden laten zien dat dit altijd spannende wedstrijden zijn. Kijkend naar de stand kunnen we zien dat Merwede ook maar 1 puntje minder heeft dan Fortis 2.

Zorg dat je erbij bent!!
Dit belooft alles bij elkaar dus een enerverende wedstrijd te worden waarbij wij support heel goed kunnen gebruiken. Wij hopen jullie daarom in grote getalen te mogen ontvangen in de Baskensburg.

Namens Fortis 2, Rens van den Driest