De Grote Clubactie is afgerond. De trekking  van de loten heeft plaats gevonden op 11 december en vanaf 12 december staan de winnende lotnummers op de website van de Grote Clubactie. Het lotnummer vind je op je bankafschrift. De winnende lotenverkopers van Fortis zijn bekend bij de commissie fondswerving.

450 loten verkocht

De 450 loten werden verkocht door 30 jeugdleden. Topverkoper was Fenna van den Berg, zij verkocht maar liefst 39 loten en heeft hier mee de hoofdprijs, een korfbal van Vergo, gewonnen. Onder alle lotenverkopers werd een kadobon van Piet Voskamp verloot. Deze bon is gewonnen door Matthijs van Splunder,

D2 wint een taart

De D2 verkocht maar liefst 84 loten, zij worden getrakteerd op een heerlijke taart. Jasper Mors is ook in de ‘prijzen gevallen’ omdat hij een eigen actiepagina heeft aangemaakt voor de Grote Clubactie. Hierdoor heeft hij extra loten verkocht.!

Opbrengst € 1.097,20

De Fortis jeugdleden hebben een geweldige prestatie geleverd en de clubkas met een mooi geldbedrag ‘gespekt’. Namens bestuur en commissie fondswerving, hartstikke bedankt voor jullie inzet!

Geppie Sturm, commissie fondswerving