Afgelopen dinsdag en donderdag verplaatsten veel (jeugd)teams van Fortis het trainingsveld naar de schaatsbaan op de markt van Middelburg. 184 leden en trainers konden namelijk door een bijdrage van sponsor Euro-Mit Staal super voordelig een avond gaan schaatsen.

Natte broek, sterren en Bambi

Het weer was ons niet helemaal goed gezind, maar door de regen lieten we deze activiteit niet in het water vallen. Al deden sommige leden dit wel, maar dan letterlijk door een natte broek te halen door het vallen op het ijs.


Van de jongste leden van Fortis tot aan een senioren ploeg bonden de ijzers onder om samen een gezellige avond te hebben en dat is ook zeker gelukt.
Er waren een paar sterren op het ijs te zien, maar sommigen leken toch echt nog op de Bambi op het ijs. Bij deze personen waren de hulpmiddelen op het ijs ook erg in trek.

Polonaise op het ijs

Sommige trainers durfden het ook aan om het gladde ijs te trotseren, maar in plaats van de kinderen normaal gezien wat te leren, kregen sommigen nu juist les van de jeugd! De rollen waren dus omgedraaid.


Er was een flinke polonaise op het ijs te zien, waar het leuk was om te zien dat spelers uit verschillende leeftijdscategorieën samen plezier kunnen maken en dat is iets wat we gelukkig vaak bij Fortis terug zien komen. Plezier maken met elkaar zowel op het veld, als daarbuiten.

Bekijk de video van de dinsdag

Chocomelk met slagroom

Nadat iedereen het ijs had verlaten, maakten sommigen nog gebruik van de gezellige wintertent om een verdiende warme chocomelk met slagroom te drinken voordat iedereen weer tevreden naar huis ging.

We willen nogmaals de sponsor Euro-Mit Staal bedanken voor de bijdrage aan deze activiteit, iedereen heeft er van genoten!

Alle foto’s vind je in het fotoalbum op Facebook.