Zaterdag 18 januari zijn de eerste thuiswedstrijden van Fortis 1 en 2 in sporthal de Baskensburg in Vlisingen.

Fortis 1 – Kinderdijk 1 aanvang 20:00

Fortis 1 raakt op stoom en is medekoploper!

Nog voor de feestdagen en de jaarwisseling heeft Fortis een prachtige, maar spannende thuiszege geboekt op Merwede 1. Het werd 23-22. Deze overwinning leidde tot een gedeelde eerste plaats, met…jawel: Kinderdijk 1! Na een (winter)stop van drie weken mocht Fortis 1 vorige week aantreden in het uitduel tegen Albatros 1. Er werd met maar liefst tien (!) punten verschil gewonnen:11-21. Fortis 1 domineerde vanaf de eerste minuut waardoor er al snel een gat viel dat Albatros 1 niet meer te boven kwam.

Spannende strijd tussen de koplopers!

Kinderdijk 1 heeft net als Fortis 1 acht punten behaald uit de eerste vijf wedstrijden. Voorafgaand aan deze wedstrijd werd er op het veld nog met 8-15 gewonnen van Kinderdijk 1. Maar een goed resultaat uit het verleden is geen garantie voor de komende wedstrijd. Dit team kent een sterke start in de zaalcompetitie waardoor het knap medekoploper is!

Een team met een missie!

De stand in de ranglijst is voor beide ploegen gelijk, maar Fortis 1 gaat met volste vertrouwen richting deze wedstrijd met als doel alleen koploper te worden in de 1e klasse! Er is deze week hard getraind en alle neuzen staan dezelfde kant op. We hopen dan ook dat jullie in groten getale aanwezig zullen zijn om al juichend (en schreeuwend) samen met ons de strijd aan te gaan voor de eerste plaats!

Wij zijn er in ieder geval klaar voor!

Tot zaterdag, 20:00 uur!

Namens Fortis 1, Maurice van der Have

De wedstrijdbal wordt geschonken door: Gelok Warmte & Loodgieterswerken

Fortis 2 – Kinderdijk 2 aanvang 18:40

Fortis 2 wil koploper blijven

Aanstaande zaterdag spelen we de eerste thuiswedstrijd van dit jaar weer in onze eigen vertrouwde hal tegen Kinderdijk 2. Vorige week hebben we de eerste punten van 2020 mee naar huis genomen na een spannende wedstrijd tegen Albatros 2: 17 – 18.

De stand op dit moment

Fortis 2 staat op dit moment, door het gelijkspel van KOAG vorige week, alleen bovenaan met 8 punten. Kinderdijk heeft 3 punten en staat daarmee op de 6e plek. Ondanks het verschil van 5 punten, zijn we er ons bewust van dat we ook deze wedstrijd alles zullen moeten geven. We hebben bovendien 3 ploegen onder ons staan met 7 punten, dus we hebben wat te verdedigen!

Aanstaande zaterdag

De uitslag in oktober 2019 op het veld tegen Kinderdijk 2 werd in ons voordeel beslist met 17-21. We kennen ze als een ploeg die tot het einde doorgaat. Het levert vaak een spannend slot van de wedstrijd op. Voor de supporters zijn dit dikwijls de leukste wedstrijden!

We hopen jullie daarom aanstaande zaterdag om 18.40 uur ook weer in de Baskensburg te zien, zodat Fortis 2 samen met jullie steun aan kop kan blijven!

Namens Fortis 2, Mayella Kuizenga