Een belangrijke wedstrijd tussen twee ploegen die beide punten nodig hadden om bij de middenmoot aan te blijven sluiten. Albatros speelde gretig en zette dit goede spel om in een hoog scoringspercentage. Fortis speelde met minder overtuiging en te traag om het de tegenstander echt moeilijk te maken, waardoor een afgetekende, misschien wel wat geflatteerde ruststand o.a. door het ongelukkig afkeuren van twee doelpunten van Fortis van 13-4 opleverde. Echter, Albatros was duidelijk beter en bleef ook in de tweede helft doorgaan met scoren en mooie doelpunten maken. Fortis begon in de tweede helft meer tegen te spartelen en ook beter te spelen, maar kon niet meer terug in de wedstrijd komen. Een ruime winst voor Albatros en twee belangrijke punten voor de ploeg uit Zwijndrecht. “Helaas niet voor het eerst, dat we bij het begin van de wedstrijd niet bij de les waren”, zegt Leonard Debbaut, coach van Fortis, daarmee direct een leerpunt voor de volgende wedstrijd meegevend. “De tweede helft herstelden we ons wel, maar we konden nooit meer terug in de wedstrijd komen.” (Uitslag: 27-15)