Zaterdag 8 februari is de wedstrijd Fortis 1 – Rust Roest 1. Aanvang: 20:00 uur in sporthal Baskensburg in Vlissingen.

Koppositie

Toen we aan het zaalseizoen begonnen hadden we niet verwacht dat we bovenin mee zouden draaien. Voorwaarde is dat natuurlijk wel dat we elke wedstrijd blijven winnen. Dat valt niet altijd mee, afgelopen zaterdag tegen KOAG moesten we toch nog aan de bak.
De trein liep niet zo gesmeerd als anders, maar onze Remco was gelukkig als vanouds op schot en dat scheelt dan gelijk elf doelpunten. Tegen KOAG was het een zwaar bevochten wedstrijd. Maar onze kracht is nu dat we aan het langste in plaats van het kortste eind trekken! De punten namen we in Krimpen aan den IJssel gelukkig mee naar huis.

Niet onderschatten 
Zaterdag spelen we thuis tegen Rust Roest. Ook al staan ze wat lager in het klassement, het is een niet te onderschatten ploeg. Afgelopen zaterdag werden punten gepakt tegen DES en 26 doelpunten gescoord (eindstand 26-23). Het waren voor Rust Roest belangrijke punten en reken er maar op dat ze een keer van ons willen winnen. De uitwedstrijd hebben wij nipt gewonnen met 20-21.

Groei bij Fortis
Maar er zit groei in de Fortis-ploeg, het vlaggenschip van nu is niet meer hetzelfde als bij de eerste wedstrijd. We zijn sterker geworden, fysiek, mentaal én technisch. Dat dit er niet altijd helemaal uitkomt is jammer, maar we boeken week op week wel resultaat. En dat zegt veel.
We hebben veel vertrouwen in de komende wedstrijd, ook al weten we dat er weer hard voor geknokt zal moeten worden. Maar met een goed gevulde Baskensburg met al onze trouwe supporters moet dat lukken!

Op naar……? We durven het nog niet uit te spreken maar er wel al een beetje van te dromen.

Joyce Schoonaard