Zaterdag 15 februari is in sporthal de Baskensburg in Vlissingen de thuiswedstrijd van Fortis 1 tegen DES 1. Aanvang: 20:00 uur

Elke punt telt

Vorige week stond Rust Roest op het programma. Na nog maar één keer te hebben verloren dit seizoen waren we ervan overtuigd dat wij ook de punten van deze pot konden binnenslepen. Echter werden wij vanaf het begin met onze neus op de feiten gedrukt en was het al snel duidelijk dat dit geen makkie zou gaan worden. 

De tweede helft kwamen wij wel op voorsprong en hielden we Rust Roest lang op achterstand. Met nog maar drie minuten op de klok en drie punten op voorsprong kreeg Rust Roest het toch voor elkaar om gelijk te komen. De wedstrijd eindigde met een 22-22 uitslag. Door het gelijkspel hebben we maar één puntje erbij en is één van de concurrenten dichterbij komen. Momenteel staan wij één punt voor op Kinderdijk en door het verlies van de andere concurrent Merwede is het verschil met hen nu drie punten. Elke punt telt! We zullen moeten blijven knokken om op de eerste positie te kunnen blijven staan.  

Revanche 

Aanstaande zaterdag staat DES op het programma. De enige wedstrijd die wij hebben verloren dit seizoen was uit tegen DES. Nu komt deze ploeg naar onze thuishaven en wij gaan ervoor zorgen dat zij de wedstrijd niet voor de tweede keer domineren. 

Support

Na veel support van de spannende pot afgelopen week hebben wij zaterdag jullie steun weer hard nodig! Wij zullen er alles aan doen om koploper in de eerste klasse te blijven. We hopen de tribune weer goed gevuld aan te treffen!

Tot zaterdag in de Baskensburg! 

Niels de Rijke