Zaterdag 15 februari is in sporthal de Baskensburg in Vlissingen de thuiswedstrijd van Fortis 2 tegen DES 2. Aanvang: 18:40 uur

Onze bezoekers uit Den Hoorn staan op een vierde plaats met negen punten uit negen wedstrijden. Fortis staat tweede met één punt achter op koploper KOAG. Het is dus een belangrijke wedstrijd om mee te blijven doen om het kampioenschap!

Vergeten

Afgelopen week speelde Fortis 2 tegen Rust Roest 2. Het was een wedstrijd die we snel willen vergeten. De wedstrijd werd verloren met 13-18 waardoor we geen koploper meer zijn. We hebben nu twee wedstrijden achter elkaar verloren en het is belangrijk om te winnen van DES zodat we bovenin mee blijven doen.

Wij kunnen jullie support hard gebruiken! Kom ons aanmoedigen tegen DES en dan zorgen wij dat de punten in Souburg blijven.

Ik wens jullie veel kijkplezier en namens Fortis 2 een prettige wedstrijd!

Ole Schoe