Zaterdag 14 maart is in sporthal de Baskensburg in Vlissingen de thuiswedstrijd van Fortis 1 tegen Albatros 1. Aanvang: 20:00 uur.

Met nog drie wedstrijden te gaan in deze zaalcompetitie neemt de spanning toe..!

Nipt

Afgelopen zaterdag speelden we de uitwedstrijd tegen Merwede. De eerste helft liep het nog niet zo soepel en moesten we steeds achter onze tegenstander aan. De tweede helft werden de opdrachten beter uitgevoerd en werd het gat van de korf makkelijker gevonden. Het bleef tot de laatste minuut spannend en uiteindelijk kropen we door het oog van de naald: we wonnen deze wedstrijd met 22-23!

Dit is onze zesde overwinning met maar één punt verschil. We blijken deze competitie in staat om tot het laatst toe ons hoofd koel te houden en de punten te pakken. Het ruim aanwezige Fortis-publiek heeft ons enorm gesteund, hulde daarvoor!

Belangrijk

Komende zaterdag staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen Albatros 1 op het programma. Deze ploeg staat met tien punten gedeeld vijfde in de ranglijst. We moeten deze wedstrijd met positief spel en veel inzet ingaan en zeker oppassen voor onderschatting. Wat zou het geweldig zijn wanneer we onze koppositie kunnen vasthouden en ons publiek een mooie wedstrijd kunnen voorschotelen. We gaan ervoor!

Tot zaterdag 14 maart in de Baskensburg!

Namens Fortis 1, Noa Kooiman

De wedstrijdbal voor de wedstrijd Fortis 1 – Albatros 1 is geschonken door IMG Engineering BV