Helaas geen events meer dit seizoen in ons clubhuis… Dan maar iets leuks vanuit eigen huis! Zaterdag 16 mei aanstaande organiseert de EC een online pubquiz. Wie wordt de betweter van Fortis? Misschien jij wel!

Hoe kan je meedoen? Je kan alleen of samen met je huisgenoot/huisgenoten deelnemen aan de quiz. Stuur een mailtje naar ecseniorenfortis@gmail.com met daarin je naam/namen en je mailadres. Je ontvangt van te voren de benodigde links en een instructie hoe je MS Teams en Kahoot kan gaan gebruiken zaterdag de 16e, want dat zijn de twee programma’s waarin we de quiz gaan draaien.
De pubquiz begint om 20.30 uur precies, vanaf 20.15 uur kan je het digitale clubhuis in. Onder leiding van onze quizmaster Marco Polfliet worden er 50 vragen gesteld over diverse onderwerpen. Denk aan muziek, film, korfbal etc. etc. Aan het eind van de quiz is/zijn de winnaar(s) bekend!

Dus, heb je wel weer behoefte aan onderling contact en een spelletje? Meld je dan nu aan! Tot de 16e!

Groeten van de EC A’s en Senioren