Voor het vlaggenschip van onze jeugd zijn wij opzoek naar een trainer/coach voor het komende seizoen. Het team dat bestaat uit een combinatie tussen 2e– en 1e jaar A’s komt zowel op het veld als in de zaal uit in de 1e klasse.

Jouw rol als trainer/coach

Fortis A1 is een talentvolle ploeg. Het is jouw taak als trainer/coach om het maximale uit de groep te halen en te strijden voor promotie naar de overgangsklasse. Je zult twee keer per week ruim 75 minuten trainen. Daarnaast wordt er vanuit de vereniging een corestability training aangeboden aan de A1.  Er wordt verwacht dat je 3 keer per week beschikbaar bent. De groep bestaat uit 1e– en 2e jaar spelers en speelsters. Daarnaast zal de A1 veel met de A2 optrekken. Zo trainen jullie naast elkaar op het veld en in de zaal en zal je regelmatig contact met de trainers van de A2 hebben. Je hebt een vast aanspreekpunt in de TC Jeugd waar je terecht kunt met al je vragen.

Trainingstijden:
Dinsdag en donderdag 18:30 – 19:45 uur

Interesse?

Maak je interesse dan kenbaar met een mail naar tcjeugd@fortiskorfbal.nl en dan nemen we contact met je op. Via een kennismakings- /verkennend gesprek kijken we dan of er genoeg aanknopingspunten zijn om een samenwerking aan te gaan. De gesprekken staan gepland in week 29 of week 30.