Fortis organiseert in oktober geen School Korfbal Toernooi (SKT). De onzekerheid met betrekking tot de ontwikkeling van het coronavirus en de enorme inspanningen die geleverd moeten worden om het toernooi te organiseren en aan alle eisen te kunnen voldoen, hebben ertoe geleid dat we dit besluit hebben genomen. Hoe graag we ook weer een vol en gezellig korfbalveld willen ervaren, in deze tijd voelt het niet goed om nu een toernooi van deze omvang te organiseren waar altijd veel mensen op af komen. 

 Alternatief

Fortis heeft wel de intentie om de komende winterperiode trainingen voor de scholen te organiseren, op de scholen zelf of op het korfbalcomplex. Aan het begin van het nieuwe seizoen wordt getracht om een commissie ledenwerving- en behoud binnen onze vereniging op te richten. Een belangrijk doel van deze commissie is het structureel organiseren van trainingen 

Bestuur Fortis

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug