Doe mee en verkoop loten voor Fortis

De grote clubactie is weer van start gegaan.
Vorig jaar hebben we 480 loten verkocht, laten we er met zijn allen voor zorgen dat we dit jaar minstens 500 loten verkopen.
Dit jaar doen we het anders dan anders. Door alle Covid-19 maatregelen en de onzekerheden is er dit jaar voor gekozen om alleen online loten te verkopen.
Ieder lid en/of ouders/verzorgers hebben een mail gekregen met daarin een link om loten te verkopen, deel deze link met opa’s en oma’s, ooms en tantes, broers en zussen, buurmannen en buurvrouwen. Je kunt ook je link delen op facebook en instagram.  Zorg dat iedereen loten koopt.
Als je via deze link loten verkoopt, wordt dit ook direct gekoppeld aan je naam, zodat wij kunnen zien, wie de meeste loten heeft verkocht.
Je kunt ook op de website van de grote clubactie loten kopen en daar Fortis selecteren!
Met je link kun je ook een eigen pagina op de grote clubactie aanmaken, om zo nog meer loten te verkopen.

Link naar jouw persoonlijke verkooppagina

Dit is de link naar Jouw actiepagina. Hoe verkoop je loten in coronatijd, doe hier  inspiratie op en bekijk de tips en tricks, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.

Wat doet Fortis met de opbrengst

Het geld dat Fortis binnenkrijgt met de verkoop van loten is dit seizoen bestemd voor jeugdactiviteiten waaronder het kamp voor de jeugd in juni 2021.

Wat kun jij winnen

De 20-loten-waardebon is dit jaar nog leuker!
Heb jij 20 loten of meer verkocht dan ontvang je van de grote clubactie een 20-loten-waardebon. Met de waardebon krijg jij flinke korting op leuke dagjes uit, gratis entreekaartjes en leuke aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuwe sportoutfit.

Daarnaast stelt Vergo Sports ook dit jaar weer leuke prijzen beschikbaar voor degene die de meeste loten verkoopt.
Voor onze jeugdleden is dit, zoals de afgelopen jaren, een echte wedstrijd korfbal, daarnaast zijn er nog andere prijzen beschikbaar maar hierover later meer.