Geen toeschouwers, kantine dicht en meer corona-updates van donderdag 1 oktober 2020

Afgelopen maandag zijn we geconfronteerd met nieuwe corona-maatregelen. Helaas betekenen deze regels dat toeschouwers niet meer welkom zijn op de sportaccommodatie en dat de kantine dicht is.

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen is een nieuw Fortis corona-protocol opgesteld, waarin de meest recente maatregelen van het Rijk, RIVM, NOC-NSF en KNKV worden gevolgd. Mogelijk volgen er nog aanvullende maatregelen naar aanleiding van het dringende mondkapjesadvies.

Wij hebben signalen dat er bij diverse leden of ouders van leden zorgen en vragen zijn over de huidige situatie. Wij nemen deze signalen serieus en hebben deze vragen ook voorgelegd aan het KNKV. Maar wij wijzen iedereen er op (spelers, trainers, etc.) zich zowel binnen als buiten de sportaccommodatie aan de geldende corona-maatregelen te houden.

We vinden het van belang om een aantal regels specifiek te vermelden:

–        Alleen de ingang bij de judo/sporthal is open voor het betreden van de sportaccommodatie.

–        Kleedkamers mogen voor-, tijdens en na de training alleen worden betreden bij noodgevallen. Voor omkleden en douchen na afloop van een wedstrijd zijn de kleedkamers wel beschikbaar.

–        Kinderen uit de E -en F-teams en de Mini’s worden bij de ingang van de accommodatie door hun trainer ontvangen.

–        Kinderen/jongeren worden na de training en het opruimen van het materiaal door de trainers begeleid naar de uitgang van het complex.

–        De voorbereidingstijd voor een wedstrijd bedraagt maximaal één uur. Thuis- en uitspelende teams zijn een uur voor aanvang welkom op de accommodatie. Houdt de voorbereiding zo kort mogelijk, bij slecht weer is het bijvoorbeeld niet de bedoeling gebruik te maken van de kleedkamers.

–        Na de wedstrijd worden sporters, trainers en begeleiders tot de toeschouwers gerekend. Men dient daarom direct de sportaccommodatie te verlaten. De spelregel van 13 mensen op de bank, waarvan maximaal 8 spelers, blijft gehandhaafd, rekening houdend met de 1,5 meter. Als voorbeeld:
Als een tweede team gespeeld heeft, en het eerste team speelt daarna, mogen er in totaal nog steeds 13 mensen op de bank zitten bij het eerste. Het kan dan dus zijn dat er spelers van het tweede team naar huis moeten.

–        Chauffeurs van jeugdteams van andere verengingen die op onze sportaccommodatie hun wedstrijd spelen worden gerekend tot de teambegeleiding en worden niet gezien als toeschouwers. Wel dient het aantal chauffeurs beperkt te blijven, dus niet voor elk kind een chauffeur. Er dient zoveel mogelijk samen gereisd te worden.

–        De sportaccommodatie is alleen toegankelijk voor sporters en vrijwilligers. Toeschouwers worden niet toegelaten op de accommodatie. Na de training, wedstrijd of het uitgevoerd vrijwilligerswerk dien je het complex weer te verlaten.

–        Het clubhuis is gesloten voor alle soorten activiteiten, dus ook voor besprekingen, vergaderingen en andersoortige bijeenkomsten.

Download hier het meest actuele Covid-19 protocol van Fortis Korfbal.

door | okt 1, 2020 | Fortis Nieuws | 0 Reacties

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Heb jij zaterdag 15 juni ook al geblokt in jouw agenda? Ja?  Mooi! Want dan is het Fortis Familietoernooi en daar ga jij natuurlijk aan meedoen. Of je komt supporteren. Ook dit jaar hebben we een mooi thema bedacht en dat is ‘Spanje’. Omdat vanwege allerlei...

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Zaterdag 6 april start de voorjaarscompetitie veld seizoen 2023 – 2024. Het KNKV zorgt voor de teamindeling en geeft aan wanneer welke wedstrijd gespeeld moet worden. Aan de verenigingen om scheidsrechters, vervoer naar uitwedstrijden en vertrektijden te regelen. Dat...

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

Met de start van de voorjaarscompetitie op het veld op 6 april, is het tijd om onze bakskills weer te laten schitteren! 🌟 Heb je genoten van al dat lekkers tijdens de najaarscompetitie? Goed nieuws: we gaan gewoon door met onze smakelijke traditie! We hebben gemerkt...

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

07jun19:0020:30Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug