Door corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om elkaar te spreken en te zien bij Fortis. Om toch het contact met elkaar te behouden gaat de senioren evenementen commissie een online bingo-avond voor jullie organiseren.

Wanneer

Zaterdagavond 14 november. De bingo start om 20:00 uur. Er wordt gespeeld via TEAMS. De online bingozaal is geopend vanaf 19.30 uur . Tot 20.00 uur is er tijd om met elkaar te socializen.

Hoe gaat het in zijn werk

Per deelnemer krijg je 3 unieke bingokaarten. Per bingokaart worden er 3 rondes gespeeld. Zaterdagavond krijg je te horen waar die rondes uit bestaan. In totaal worden er 9 rondes gespeeld. De bingokaarten krijg je per mail toegestuurd. Door de kaarten uit te printen kun je zowel digitaal als op papier meedoen.

Om deel te nemen vragen we een bijdrage van € 5,- voor 3 bingokaarten. Hiervoor ontvang je een tikkie. Na aanmelding en betaling ontvang jij je bingokaarten. Let op, deelname is gekoppeld aan je e-mailadres. Voor elke actieve speler dient er bij aanmelding een uniek emailadres doorgegeven te worden.   Uiteraard spelen we om leuke prijzen!

Hoe kun jij aanmelden

Je kunt je aanmelden tot 12 november door het invullen van bijgevoegd aanmeldformulier: https://docs.google.com/forms/d/1ZZIWukR14sIecMv3fKH6Wtq1qoa-d1_hUh0ZYK6pBZY/edit en stuur dit naar ecseniorenfortis@gmail.com

De evenementen commissie gaat er een leuke avond van maken. Doe mee en schrijf je NU in!

EC-Senioren