Er zijn inmiddels 189 loten online verkocht. Dat kunnen er natuurlijk nog veel meer worden. Help jij mee om nog een flinke eindspurt in te zetten? Je kan nog loten verkopen tot en met 23 november. Stuur onderstaande link naar familie en vrienden en vraag hen om Fortis te steunen door het kopen
van een lot >

Niet 1 maar 3 prijzen te winnen!

Als jij de meeste loten verkoopt kun je een echte wedstrijdbal winnen. De wedstrijdbal wordt gesponsord door Vergo Sport. Daarnaast heeft Vergo Sport ook nog 2 trainingsballen ter beschikking gesteld. Jij kunt een trainingsbal winnen als je tussen 05 en 23 november meer dan 20 loten verkoopt.

Top 5 van verkopers
Tess                      30
Fenna                   25
Marit                    17
Yuna                     16
Sven                     15

Tess staat fier aan kop. Gaan Fenna, Marit, Yuna of Sven haar nog inhalen? Of komt er nog een verkoper bij uit onverwachte hoek. 24 November weten we wie de winnaar is.

Help mee!
Namens de commissie fondswerving,