Bingo, Bingo, Bingo!

Hoor je het Martien Meiland al roepen. In zijn blauwe colbertje? You love it or hate it!  Maar een spelletje spelen, dat vinden we allemaal wel leuk.  Zo dachten 40 fanatieke Fortismensen er ook over. Zij deden mee aan de online bingo van Fortis op zaterdag 14 november. Om 20.00 uur stonden laptops, tablets en telefoons afgestemd op de MS-Teams bijeenkomst. 

Prachtige prijzen 

Met drie bingokaarten en drie spelrondes, konden er negen prijzen gewonnen worden. En dan geen zak waxinelichtjes of een pak koffiepads.  Nee, dit ging echt om het serieuze werk. Boodschappenpakketten van Jumbo de Boeck, sportkleding van Vergo Sport, wedstrijdballen van Suzan van TOGO en de hoofdprijs: een waardebon voor een gourmetpakket voor vier personen van Slagerij Mol!

Bingobeleving

Presentatieduo Maurice en Marco draaiden vakkundig de balletjes uit de bingoautomaat. Op de achtergrond werden alle nummers goed bijgehouden. Iedere deelnemer kon op de vooraf gemailde kaarten de nummers bijhouden. Bingo? dan snel je microfoon aanzetten en ‘bingo’ roepen! Tussen de rondes door was er een korte pauze met een verrassing. Een aantal prijswinnaars kreeg live bezoek van Pascal, die als een ware Gaston of Winston de prijzen aan de gelukkige winnaars kon overhandigen. Zo kregen we een mooi inkijkje in de bingobeleving bij de mensen thuis. Drankje, borrelplankje en gezelligheid, het was leuk om te zien. Ook online een moppie zingen met z’n allen lukte uitstekend!

Prijswinnaars gefeliciteerd! Sponsors bedankt!

Na ruim twee uurtjes bingopret, waren alle prijzen verdeeld. En Naomi, van harte gefeliciteerd met je gourmetbon! Vanaf deze plek alle deelnemers bedankt voor het meedoen. Prijswinnaars gefeliciteerd!  Sponsoren bedankt voor het beschikbaar stellen van de mooie prijzen.

Balen dat je de bingo gemist hebt? Reserveer alvast 19 december in je agenda, ook dan komt er weer een online event. Houd de website en de socials in de gaten!

Groeten van de Evenementencommissie

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug