Met de online bingo nog vers in het geheugen is de Evenementencommissie A’s & Senioren alweer druk bezig met het organiseren van een nieuw evenement. De online spelletjesborrel! Dit evenement staat gepland op zaterdag 19 december om 20:00 uur. 

Een evenement voor vrienden en familie

Een evenement waar jij met vrienden of familie gezellig aan mee kunt doen. Uiteraard conform de coronaregels. Op deze avond worden er verschillende spellen gespeeld en dit allemaal in teamverband. Tijdens dit evenement kun je naast een drankje ook lekker smullen van een borrelplank die je bij aanmelding kunt bestellen!

Binnenkort komen we met meer informatie over de online spelletjesborrel en hoe jij je kunt aanmelden.  Houdt hiervoor de Fortiswebsite en FB in de gaten. 

Houdt zaterdag 19 december alvast vrij!!! En laten we er (online) een leuk & gezellig jaareinde van maken.

De EC-senioren 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug