Wanneer: zaterdagavond 19 december

Aanvang: 20:00 uur 

Speelzaal open: 19:30 uur. 

Een avond waar jij met vrienden of familie gezellig aan mee kunt doen. Uiteraard conform de coronaregels. Op deze avond worden verschillende spellen in teamverband gespeeld. De teams bestaan uit 6 personen waarbij tussendoor de teamspelers worden gewisseld. De spellen worden gespeeld in verschillende kamers.

Bestel een borrelplank

Naast het spelen van verschillende spellen kun je tussendoor heerlijk eten van een lekkere borrelplank. De borrelplank is voor 2 personen en bedraagt 15 euro. Hiermee steun je Fortis. Uiteraard is het mogelijk om meerdere borrelplanken te bestellen. Je kunt een borrelplank gelijktijdig bestellen met jouw aanmelding voor het evenement. 

Aanmelden kan tot 13 december

Het is mogelijk om de online spelletjesborrel met vrienden of familie te spelen. In verband met eventuele ruis van meerdere computers is het advies om maximaal 3 personen per huishouden aan te melden. Aanmelden kan tot 13 DECEMBER via het aanmeldformulier

Meld je vlug aan en houd 19 december vrij!  

Op de foto de borrelplank die jij kunt bestellen.

EC-seniorencommissie.

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug