Een avond waar jij met vrienden of familie gezellig aan mee kunt doen. Op deze avond worden verschillende spellen in teamverband gespeeld. De teams bestaan uit 6 personen waarbij tussendoor de teamspelers worden gewisseld. De spellen worden gespeeld in verschillende spelkamers.

Wanneer: zaterdagavond 19 december

Aanvang: 20:00 uur 

Speelzaal open: 19:30 uur. 

Welke spellen gaan we spelen

  • Mannen of vrouwen (wie kan er het beste inparkeren, mannen of vrouwen)
  • Wie ben ik (raad wie of wat diegene is door vragen te stellen)
  • Het spellen van woorden (iedereen om de beurt 1 letter zeggen, totdat het woord goed gespeld is)
  • Spullen verzamelen (verzamel binnen 1 minuut zoveel mogelijk spullen met de kleur blauw)

Hoe ziet de spelavond eruit

Er worden 6 verschillende spellen gespeeld in 6 rondes. Een spelronde duurt 15 minuten. De spellen worden in teamverband gespeeld. Na iedere spelronde wissel je van team. De teams worden vooraf door de organisatie ingedeeld. Jij krijgt dus na ieder spelronde te horen in welk team je speelt. De spellen worden gespeeld in verschillende spelkamers.  Na 2 speelrondes is er een pauze. 

Bestel een borrelplank

Naast het spelen van verschillende spellen kun je tussendoor heerlijk eten van een lekkere borrelplank. De borrelplank is voor 2 personen en bedraagt 15 euro. Hiermee steun je Fortis. Uiteraard is het mogelijk om meerdere borrelplanken te bestellen. Je kunt een borrelplank gelijktijdig bestellen met jouw aanmelding voor het evenement. 

Aanmelden kan tot 13 december

Het is mogelijk om de spelavond met vrienden of familie te spelen. In verband met eventuele ruis van meerdere computers is het advies om maximaal 3 personen per huishouden aan te melden. Aanmelden kan tot 13 DECEMBER via het aanmeldformulier

Meld je vlug aan en houd 19 december vrij!  

Op de foto de borrelplank die jij kunt bestellen.

EC-seniorencommissie.

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug