Nieuwe hoofdsponsor en nieuwe co-sponsoren voor Fortis 1. Nieuwe shirtsponsor voor Fortis A1 en Fortis C3

Ondanks het feit dat het lopende korfbalseizoen 2020-2021 nog steeds veel hinder ondervindt van het coronavirus, betekent dat niet dat de Commissie Fondswerving stilzit. Op de achtergrond is de commissie altijd volop bezig om huidige sponsoren te behouden en nieuwe sponsoren te werven. En wat dat betreft is er vanuit de commissie mooi nieuws te melden

De Rijke & Van der Meer hoofdsponsor Fortis 1

Fortis en De Rijke & Van der Meer Verzekeringen en Hypotheken uit Vlissingen zijn overeengekomen dat De Rijke & Van der Meer met onmiddellijke ingang hoofdsponsor van Fortis is. De Rijke & Van der Meer blijft in ieder geval hoofdsponsor tot en met het seizoen 2023-2024.

Fortis is ontzettend blij en trots dat een prachtig, lokaal bedrijf als De Rijke & Van der Meer de komende jaren haar naam wil verbinden aan onze vereniging. De naam en het logo van De Rijke & Van der Meer zal dan ook de komende jaren een centrale plaats krijgen op onder andere de nieuwe wedstrijdkleding van Fortis 1.

IMG Engineering B.V. bedankt!

De Rijke & Van der Meer neemt hiermee de plaats in van IMG Engineering B.V. Via deze weg wil Fortis IMG Engineering B.V., en dan met name Martin Korteweg, hartelijk bedanken voor hun betrokkenheid gedurende de afgelopen 8 (!) jaar. Fortis is IMG Engineering B.V. veel dank verschuldigd voor de ondersteuning.

PMC In Balans en Mark King co-sponsors Fortis 1

Fortis heeft met Mark King (bureau voor Online Strategie, Marketing en Web development) en PMC In Balans (Fysiotherapie & Revalidatie Walcheren) een overeenkomst gesloten voor een co-sponsorschap bij Fortis 1. Dat betekent dat de naam en het logo van zowel Mark King en PMC In Balans de komende jaren een plaats krijgen op het nieuwe wedstrijdshirt van Fortis 1.
Voor Mark King en PMC In Balans geldt dat dit een uitbreiding en vernieuwing is van de (sponsor)relatie die al langere tijd bestond. Ook hier geldt dat Fortis blij en trots is dat deze prachtige, lokale bedrijven de komende jaren hun naam willen verbinden aan onze vereniging.

Met de sponsoren is afgesproken dat Fortis 1 helemaal in nieuwe wedstrijdkleding wordt gestoken.

Buijs Energy sponsor Fortis A1

Fortis en Buijs Energy zijn overeengekomen dat Buijs Energy met onmiddellijke ingang shirtsponsor van Fortis A1 is. Fortis is blij en trots dat een prachtig, lokaal bedrijf uit Oost-Souburg de komende jaren haar naam wil verbinden aan onze vereniging. We willen Buijs Energy dan ook (opnieuw) van harte welkom heten als sponsor. Met Buijs Energy is afgesproken dat Fortis A1 helemaal in nieuwe wedstrijdkleding wordt gestoken, waarbij de naam en het logo van Buijs Energy een centrale plaats krijgen.

Buijs Energy neemt hiermee de plaats in van De Rijke & Van der Meer bij Fortis A1.Via deze weg wil Fortis De Rijke & Van der Meer hartelijk bedanken voor de sponsoring van Fortis A1 gedurende de afgelopen jaren.

Rijwielhandel Piet Voskamp shirtsponsor Fortis C3

Vanaf dit seizoen is Rijwielhandel Piet Voskamp de shirtsponsor van Fortis C3. Ook hier geldt dat Fortis ontzettend blij en trots is dat een prachtig bedrijf uit Middelburg de komende jaren haar naam wil verbinden aan Fortis. De naam en het logo van Piet Voskamp zullen dan ook een centrale plaats krijgen op de nieuwe wedstrijdshirts van Fortis C3.

Sponsors bedankt!

Wanneer er weer gelegenheid is om met meerdere mensen bij elkaar te komen, zal de Commissie Fondswerving een gelegenheid zoeken om alle nieuwe sponsoren in het zonnetje te zetten. Op dit officiële moment krijgen genoemde teams dan hun nieuwe wedstrijdkleding uitgereikt.

Tips voor sponsoring

De Commissie Fondswerving is continu bezig om partijen te benaderen om eventueel sponsor te worden. Fortis heeft verschillende mogelijkheden voor sponsoring die wij met geïnteresseerde bedrijven kunnen bespreken Graag doen wij een beroep op leden, ouders, verzorgers en andere belangstellenden rond Fortis om ons hierbij te helpen. Misschien kun jij bijvoorbeeld jouw werkgever vragen of men belangstelling heeft voor sponsoring van Fortis. 

Heb jij tips voor sponsoring, meld dat op fondswerving@fortiskorfbal.nl

Commissie Fondswerving, Wim Geertse en Sander Meijers

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug