Het is weer tijd voor wat vreugde en jolijt! Daarom organiseert de Evenementencommissie in samenwerking met Slijterij Bie de Bolle een online bier- en wijnproeverij met pubquiz! Deze gaat plaatsvinden op zaterdag 27 februari aanstaande, aanvang 20.30 uur. De proeverij is voor alle leden van 18 jaar of ouder, ouders van jeugdleden, vrijwilligers, donateurs en trouwe supporters.

Zo werk het

Een online proeverij, hoe gaat dat in z’n werk? Middels onderstaande link kan je je aanmelden en aangeven of je voor het  bier- of wijnpakket kiest en het aantal pakketjes. Op zaterdag 27 februari kan je in de middag je pakketje(s) komen ophalen bij het clubhuis.

Daarbij zit een instructie hoe je in de digitale proeverij meeting komt. Sjoerd de Zwart van Bie de Bolle zal ons ’s avonds meenemen in een bier- en wijn ontdekkingstocht aan de eigen keukentafel of op de driezitsbank.

Maar het is niet alleen proeven! We spelen tussendoor een pubquiz en er valt nog wat te winnen ook.

Inclusief alles

Kosten voor deelname zijn 25,- per proefpakket. Daarvoor krijg je tijdens deze geheel verzorgde avond het volgende:

• Een bier- of wijnproefpakket met ofwel vijf flessen met bijzondere bieren of zes proefsamples witte en rode wijnen;
  • Per pakket een borrelplankje met wat lekkers voor bij de proeverij;
  • Deskundige tekst en uitleg van een professional tijdens een interactieve proefsessie;
  • Een pubquiz met prijzen;
  • Een gezellige avond en weerzien met je mede Fortis vrienden!

Proef jij met ons mee? Opgeven kan t/m uiterlijk zondag 21 februari. Middels onderstaande link meld je je aan, betalen doe je dan ook eveneens meteen online. Tot de 27e, zegt het voort!

Bestel je bier- en/of wijnpakket.